Τετάρτη , 6 Ιουλίου 2022
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Ιωάννινα: Ξέσπασε φωτιά στο 4ο Δημοτικό Σχολείο στα Λακκώματα

Ιωάννινα: Ξέσπασε φωτιά στο 4ο Δημοτικό Σχολείο στα Λακκώματα

Δεν το πίστευαν οι μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων στα Λακκώματα  σήμερα το πρωί, όταν η κεραμοσκεπή του κτηρίου τυλίχθηκε στις φλόγες, καταστρέφοντας ολοσχερώς την στέγη και τον 1ο όροφο του σχολείου. Οι δάσκαλοι απομάκρυναν άμεσα τα παιδιά απο το σχολείο και μέσα σε λίγα λεπτά έφτασαν στην οδό Μολοσσών ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, συμπεριλαμβανομένου και του κλιμακοφόρου οχήματος.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική υπηρεσία το πιθανότερο είναι η φωτιά να ξεκίνησε από την καμινάδα της κεντρικής θέρμανσης, στην οποία – σύμφωνα με μαρτυρίες – είχε διαπιστωθεί κάποιο πρόβλημα και χθες είχε κληθεί συνεργείο του Δήμου να την επισκευάσει, αλλά τελικά δεν προχώρησε σε κάποια επέμβαση λόγω του χιονιού.

Στο σημείο βρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Παντελής Κολόκας, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νίκος Κολιός και ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Βασίλης Τσαμπαλάς για να διαχειριστούν την κατάσταση και να εξευρεθεί λύση στην επισκευή της ζημιάς απο τη φωτιά αλλά και να στεγαστούν οι μαθητές σε κάποιο άλλο χώρο μέχρι να επισκευαστεί το κτήριο.

Δείτε Επίσης

Τριτοκοσμικές συνθήκες διαμονής των πυροσβεστών από την Ήπειρο

Η Ένωση πυροσβεστών Ηπείρου και Ιονίων νήσων καταγγέλλει τις άθλιες συνθήκες διαμονής στην πόλη της ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments