Πέμπτη , 24 Σεπτεμβρίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Κ.Μπόζιος-Δεν ήταν καλή η οργάνωση όσον αφορά το άνοιγμα των σχολείων.Να πείσουμε τους μαθητές ότι είναι για το καλό τους οι οδηγίες.

Κ.Μπόζιος-Δεν ήταν καλή η οργάνωση όσον αφορά το άνοιγμα των σχολείων.Να πείσουμε τους μαθητές ότι είναι για το καλό τους οι οδηγίες.

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)— Την εκτίμηση πως “δεν ήταν καλή η οργάνωση όσον αφορά το άνοιγμα των σχολείων” διατύπωσε ο Κώστας Μπόζιος Αιρετός του ΑΠΥΣΔΕ(Ανώτερο Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) σε συνέντευξή του (Ηχητικό ΕΔΩ), στην εκπομπή “ό,τι πεις εσύ” (Γιώργος Γκόντζος), στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων.

Τόνισε πως αν υπήρχε έγκαιρη αντιμετώπιση τα προβλήματα στην εκπαίδευση θα ήταν λιγότερα, πρότεινε ως ένα μέτρο το “σπάσιμο τμημάτων”, αναφέρθηκε στο διαχρονικό αίτημα μείωσης του αριθμού των μαθητών ανά τμήμα και υπογράμμισε πως “τώρα επιβάλλεται λόγω της κατάστασης του κορωνοϊού να έχουμε μείωση των μαθητών ανά τμήμα”.

Μετέφερε την εμπειρία από το δικό του σχολικό περιβάλλον , όπου όλοι οι καθηγητές φορούν μάσκα , και πρόσθεσε: “Θα πρέπει να πείσουμε τους μαθητές ότι είναι για το καλό τους οι οδηγίες που κοινοποιούνται και για το καλό όλων μας”

Δείτε Επίσης

Στην Ήπειρο η προετοιμασία της Ολυμπιακής Ομάδας της Σουηδίας

Ένα νέο κεφάλαιο για τον τουρισμό της Ηπείρου,  ανοίγει  με την απόφαση της Ολυμπιακής Επιτροπής ...