Πέμπτη , 9 Δεκεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Πολιτισμός / Κάλεσμα για προτάσεις πολιτιστικής αξιοποίησης από τον Σύλλογο Ιστορικού Κέντρου «Τα παλιά Γιάννινα»

Κάλεσμα για προτάσεις πολιτιστικής αξιοποίησης από τον Σύλλογο Ιστορικού Κέντρου «Τα παλιά Γιάννινα»

Ο Σύλλογος Ιστορικού Κέντρου «Τα παλιά Γιάννινα», εν όψει της έναρξης των εργασιών ανάπλασης στην ευρύτερη περιοχή του Ιστορικού Κέντρου, καλεί φορείς, επαγγελματίες, επιστήμονες, κατοίκους και όποιον άλλο επιθυμεί να καταθέσουν προτάσεις, για την ανάδειξη, αξιοποίηση και προβολή του ιστορικότερου εμπορικού και πολιτιστικού κέντρου των Βαλκανίων κατά τους προηγούμενους αιώνες.

Στόχος και προσπάθειά μας είναι να ανακτήσουμε ένα μέρος από την αίγλη του παρελθόντος -αξιοποιώντας την πολιτιστική κληρονομιά που παραλάβαμε- και να την μετουσιώσουμε σε βιώσιμη προοπτική ανάπτυξης για το μέλλον.

Σε αυτή την προσπάθεια θα επιθυμούσαμε να δεχτούμε προτάσεις και πρακτικές από αντίστοιχες πόλεις, φωτογραφίες, άρθρα, επιστημονικές απόψεις, εμπειρίες, προτάσεις για πολιτιστική αξιοποίηση.

Ο σύλλογος θα δέχεται τις προτάσεις των ενδιαφερομένων στο e-mail: paliagiannina@gmail.com και ταχυδρομικά στην διεύθυνση: Οδός Νικόλας Χάμμοντ 3, Τ.Κ. 45500 – Καρδαμίτσια Ιωαννίνων.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936101581 (κα Αναστασία Μπούκα) και 6947691699 (κα Έλλη Κατσάνου)

Οι προτάσεις θα γίνονται δεκτές από 1 έως 31 Μαΐου 2021.

Δείτε Επίσης

Το Ζωγράφειο Σχολείο στο επίκεντρο της Ελληνο-Αυστριακής Διασύνδεσης

          Ο σημαντικός ρόλος που διαδραματίζει το Ζωγράφειο Σχολείο, όχι μόνο στο χώρο της εκπαίδευση,ς ...