Κυριακή , 30 Ιουνίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Κάλεσμα σε συμμετοχή στις αποκριάτικες τηλεοπτικές μεταδόσεις του διαδικτυακού Καρναβαλιού 2021 από το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας

Κάλεσμα σε συμμετοχή στις αποκριάτικες τηλεοπτικές μεταδόσεις του διαδικτυακού Καρναβαλιού 2021 από το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας

Μέρες περίεργες, Covid-19, καραντίνες, απαγορεύσεις συναθροίσεων και η Αποκριάτικη Πρωτεύουσα της Ηπείρου, η Πρέβεζα, ως μικρογραφία του Ελληνικού, αλλά και ακόμα περισσότερο, του παγκόσμιου χάρτη, έχει την ίδια εικόνα.

Μέσα σε όλα αυτά, οι παρέες που συνεχίζουν να γράφουν ιστορία στον θεσμό του Καρναβαλιού, θέλοντας να στηρίξουν την ύπαρξη του μεγαλύτερου πολιτιστικού γεγονότος του χειμώνα στην Ήπειρο, οι παρέες του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, μεταφέροντας εικόνα και ήχο μέσα από το διαδίκτυο, ετοιμάζονται να μεταδώσουν και να μοιραστούν κέφι, χαρά, αισιοδοξία και σάτιρα!

Το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας, μέσα από το Κανάλι του CINEMATICON TV στο Youtube, θα έχει 4 αποκριάτικες μεταδόσεις κατά τις εξής ημερομηνίες: Σάββατο 20 Φεβρουαρίου, Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, Σάββατο 6 Μαρτίου και Σάββατο 13 Μαρτίου. Ώρα Έναρξης όλων των τηλεοπτικών – διαδικτυακών μεταδόσεων είναι 7:00 το απόγευμα.

Το φετινό τηλεοπτικό – διαδικτυακό Καρναβάλι, που διοργανώνει το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας, έχει μια σειρά από εκπλήξεις. Θα περιλαμβάνει μουσικά, χορευτικά σχήματα, θεατρικά σκέτς διάρκειας δευτερολέπτων έως και 5 λεπτών (και μεγαλύτερα να είναι δεν υπάρχει… πρόβλημα),  αποκριάτικα βίντεο, ακόμα και σατυρικά (δεν υπάρχει περιορισμός στο θέμα), που οι Καρναβαλιστές τραβάνε σπίτια τους ή σε εξωτερικούς χώρους.

Το μήνυμα των διοργανωτών σε όλο τον κόσμο, που θέλει να διανθίσει με τη συμμετοχή του το τηλεοπτικό – διαδικτυακό Καρναβάλι 2021 του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, είναι το εξής:

Give me a reason to fly…

Φίλες και φίλοι του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας,

Οι ώρες και οι μέρες περνούν και οι διαδικασίες προετοιμασίες για το φετινό τηλεοπτικό – διαδικτυακό Καρναβάλι εντείνονται… Γεμίζουμε τις στιγμές μας με Αποκριά με κάθε τρόπο: Με βίντεο (όταν τραβάμε με το το κινητό η λήψη να είναι στο πλάι), με χιουμοριστικά σκέτς από το Youtube κάνοντας βέβαια χρήση και του tik tok, βίντεο λίγων δευτερολέπτων ή μέχρι 5 λεπτά από τον παλιό καλό ελληνικό κινηματογράφο, αλλά και βίντεο με θέμα την Αποκριά, φορώντας τις αποκριάτικες στολές μας από τα σπίτια μας. Τα βίντεο που δημιουργούμε τα στέλνουμε στο email:

[email protected]

Η συμμετοχή όλων μας είναι σημαντική. Ελάτε να μοιραστούμε γέλιο, χαρά, κέφι, ζωντάνια, αυτή τη δύσκολη εποχή. Όσοι χρειάζονται βοήθεια για να γυρίσουν βίντεο ή θέλουν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους και είναι από χορευτικό, μουσικό ή θεατρικό σχήμα μπορούν να επικοινωνήσουν με τους Σπύρο Πλέουρα (6947565249) και Σπύρο Παπαδιώτη (6985809447).

Καλό Καρναβάλι σε όλους και σε όλες!

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...