Τρίτη , 29 Νοεμβρίου 2022
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Κάλεσμα του Συλλόγου Γυναικών Ιωαννίνων στην αντιναζιστική συγκέντρωση της Τετάρτης

Κάλεσμα του Συλλόγου Γυναικών Ιωαννίνων στην αντιναζιστική συγκέντρωση της Τετάρτης

Ο Σύλλογος Γυναικών Ιωαννίνων (ΟΓΕ) ενώνει τις δυνάμεις του με τα εργατικά σωματεία, το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων και τους φοιτητικούς συλλόγους της πόλης, την Τετάρτη, 7 Οκτώβρη, ημέρα ανακοίνωσης της απόφασης της δίκης της Χρυσής Αυγής. Καλούμε όλες τις γυναίκες του μόχθου για να δυναμώσουν οι φωνές μας απαιτώντας μαζικά και μαχητικά να καταδικαστούν οι θρασύδειλοι, ναζί εγκληματίες της Χρυσής Αυγής!

Στη δίκη έγινε ξεκάθαρος ο εγκληματικός χαρακτήρας της Χρυσής Αυγής, που δε διστάζει να λερώσει τα χέρια της με αίμα υπερασπιζόμενη τα κέρδη των αφεντικών σε βάρος κάθε εργαζόμενου, νέου και νέας που αγωνίζεται για ένα καλύτερο αύριο! ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ τα δεκάδες εγκλήματα των ναζί εγκληματιών της Χρυσής Αυγής, τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, τη δολοφονική επίθεση σε συνδικαλιστές κομμουνιστές της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης Περάματος, τις δεκάδες άλλες δολοφονικές επιθέσεις.

Παραμένουμε σε εγρήγορση! Απομονώνουμε τα φασιστικά αποβράσματα της Χρυσής Αυγής, αλλά και κάθε ρατσιστική φωνή, μέσα από την οργανωμένη πάλη ενάντια στο εκμεταλλευτικό σύστημα που τα γεννά! Συνεχίζουμε την πάλη μας ενάντια στα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων, την πολιτική της ΕΕ και της κυβέρνησης, που τσακίζουν τα δικαιώματά μας στην εργασία, τη μητρότητα, τη ζωή.

Απαιτούμε την καταδίκη και την τιμωρία των ναζί-φασιστών, της εγκληματικής τους δράσης.

Συμμετέχουμε στη συγκέντρωση την Τετάρτη 7 στις 10π.μ. στο Δικαστικό Μέγαρο.

Δείτε Επίσης

ΣΥΡΙΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: Το Νομοσχέδιο Γκάγκα-Μητσοτάκη διαλύει τη δημόσια περίθαλψη

Με καθυστέρηση 2 ετών και αφού η κυβέρνηση σφύριξε την λήξη της πανδημίας με τον ...