Δευτέρα , 1 Ιουλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Κάλεσμα της ΑΔΕΔΥ στην αντιναζιστική συγκέντρωση της Τετάρτης

Κάλεσμα της ΑΔΕΔΥ στην αντιναζιστική συγκέντρωση της Τετάρτης

Απαιτούμε την καταδίκη των δολοφόνων νεοναζί της Χρυσής Αυγής! Συγκέντρωση 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ , ώρα 10 π.μ., στο Δικαστικό Μέγαρο.

Η ώρα της απόφασης στη δίκη της Χρυσής Αυγής έφτασε! Στις 7 Οκτώβρη το δικαστήριο θα ανακοινώσει την απόφασή του. Για να καταδικαστούν, επιτέλους, οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν και μαζί τους όλος ο παραστρατιωτικός μηχανισμός της εγκληματικής οργάνωσης που έβγαζε τάγματα εφόδου στους δρόμους για να τρομοκρατούν και να χτυπάνε μετανάστες, συνδικαλιστές και αγωνιστές. Για να μην απαλλαγούν, ούτε να πέσουν στα μαλακά οι φασίστες. Το εργατικό κίνημα και τα συνδικάτα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της σύγκρουσης με τις φασιστικές συμμορίες, υπερασπίζοντας την ενότητα όλων των εργαζόμενων, ενάντια στις ρατσιστικές πολιτικές που έχουν στόχο να διασπάσουν και να αποπροσανατολίσουν τους εργαζόμενους και τη νεολαία. Μία μόνο θέση αξίζει σε ΟΛΟΥΣ τους νεοναζί δολοφόνους της Χρυσής Αυγής: βαθιά μέσα στη φυλακή! Τυχόν αθώωσή τους θα είναι ένα σκάνδαλο σε βάρος των δημοκρατικών ελευθεριών όλων μας. 

Το Νομαρχιακό Τμήμα Ιωαννίνων της ΑΔΕΔΥ  και η Αντιφασιστική Επιτροπή Πρωτοβουλίας καλεί σε συγκέντρωση στις 10 το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο Ιωαννίνων.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...