Κυριακή , 15 Ιανουαρίου 2023
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Λ.Νάτσης(Γιάννενα -Πολίτες για την Ανατροπή”)-Η πρότασή μας για τον οδοφωτισμό ,προς όφελος των δημοτών.

Λ.Νάτσης(Γιάννενα -Πολίτες για την Ανατροπή”)-Η πρότασή μας για τον οδοφωτισμό ,προς όφελος των δημοτών.

Από: Γιώργος Γκόντζος([email protected])—Την πρόταση της παράταξης “ΓΙΑΝΝΕΝΑ-Πολίτες για την Ανατροπή” , για το θέμα του οδοφωτισμού στην πόλη των Ιωαννίνων, ανέλυσε διεξοδικά ο Λάζαρος Νάτσης επικεφαλής της παράταξης ,σε συνέντευξή του (Ηχητικό ΕΔΩ),στην εκπομπή “ό,τι πεις εσύ” {Γιώργος Γκόντζος), στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων.

Σημείωσε πως η εναλλακτική πρόταση που διατυπώνει η παράταξη , υλοποίηση του έργου με δανειοδότηση από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων , με τεχνική επεξεργασία σε συνεργασία με το ΚΑΠΕ (Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας) θα έχει όφελος για τους δημότες , με την εξοικονόμηση – με την πρόταση του ΤΠΔ – να αγγίζει τα 11,5 εκατομμύρια ευρώ ευρώ, σε αντιδιαστολή , με την εξοικονόμηση από την πρόταση της δημοτική αρχής που είναι 2,7 εκατομμύρια ευρώ, στοιχεία που ήδη έχουν κατατεθεί σε δημόσιες παρεμβάσεις της παράταξης.

Έκανε μια αναδρομή στην ιστορία της υπόθεσης , στην στάση παρατάξεων που συμμετείχαν και στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο,και στην πρόσφατη παρέμβαση για τον οδοφωτισμό του Περιφερειάρχη Αλέξανδρου Καχριμάνη

Ανέλυσε και την γενικότερη αντίληψη της παράταξης , πέρα από τα τεχνικά και οικονομικά στοιχεία , κάλεσε την δημοτική αρχή “να αναλάβει τις ευθύνες της” και τόνισε ότι ελπίζει σε μια επανατοποθέτησή της .

Δείτε Επίσης

Διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για τις καταστρεπτικές παρεμβάσεις στον ποταμό Λούρο

Τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για τις καταστρεπτικές παρεμβάσεις στον ποταμό Λούρο παρήγγειλε η Εισαγγελία ...