Πέμπτη , 1 Φεβρουαρίου 2024
Επικαιρότητα
Αρχική / Ενδιαφέρουσες Ιστορίες / Mε εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε το 67ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Βιοχημείας και Μοριακής Βιολογίας

Mε εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε το 67ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Βιοχημείας και Μοριακής Βιολογίας

eebmb2016Από:Γιώργος Γκόντζος–Mε εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε το 67ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Βιοχημείας και Μοριακής Βιολογίας (ΕΕΒΜΒ) που διεξήχθη στα Ιωάννινα, στο Συνεδριακό Κέντρο «Κάρολος Παπούλιας» του Πανεπιστημίου μας, το τριήμερο 25-27 Νοεμβρίου 2016.

Το συνέδριο είχε διεθνή χαρακτήρα με τη συμμετοχή διαπρεπών επιστημόνων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, παρουσιάζοντας έντονο επιστημονικό ενδιαφέρον από ευρύ φάσμα ερευνητικών ειδικοτήτων στα πεδία των Επιστημών Ζωής. Οι παρουσιάσεις από όλες τις ερευνητικές ομάδες ήταν εξαιρετικές και η επιστημονική αλληλεπίδραση γόνιμη και ουσιαστική.

Η συμμετοχή στο Συνέδριο ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες, φτάνοντας στις 1100 εγγραφές, περισσότερες από κάθε άλλη φορά σε αντίστοιχο  Συνέδριο της ΕΕΒΜΒ.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τον απολογισμό του συνεδρίου μπορείτε να αναζητήσετε στον διαδικτυακό τόπο του Συνεδρίου (httpsss://www.conferre.gr/congress/eebmb2016/), ο οποίος θα παραμείνει ενεργός για έναν τουλάχιστον χρόνο ακόμη, καθώς και στο επόμενο ηλεκτρονικό δελτίο της ΕΕΒΜΒ, το οποίο αναμένεται να εκδοθεί εντός του Ιανουαρίου 2017.

Η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων συγχαίρει θερμά τα μέλη της Οργανωτικής – Επιστημονικής Επιτροπής για την εξαίρετη διοργάνωση του Συνεδρίου.

Δείτε Επίσης

Σ.Σούρλας-Η απόπειρα να αξιολογηθεί  η ψήφος  μεγάλης  ομάδας πολιτών  με ψυχιατρικούς όρους ,είναι μια,εγκληματικού τύπου, πρακτική

  Από: Γιώργος Γκόντζος([email protected])—   Ποια είναι τα  αίτια, ποιες οι ερμηνείες  για  το φαινόμενο που ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments