Τετάρτη , 23 Ιουνίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Η Μ. Τζούφη στο Δ/Ρ για Σακελλαροπούλου, Ιωάννινα-Κακαβιά και θέματα Παιδείας.

Η Μ. Τζούφη στο Δ/Ρ για Σακελλαροπούλου, Ιωάννινα-Κακαβιά και θέματα Παιδείας.

Από: Χάρης Δάφλος–

Σε θέματα που κυριαρχούν στην εσωτερική και τοπική επικαιρότητα αναφέρθηκε μιλώντας στο Δ/Ρ στην εκπομπή “Πρωινή Ενημέρωση” (Χάρης Δάφλος) η βουλευτής Ιωαννίνων, αναπληρώτρια τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ Μερόπη Τζούφη.

Σχετικά με την υποψηφιότητα της κ. Αικατερίνης Σακελλαροπούλου για την Προεδρία της Δημοκρατίας και τις εκτιμήσεις κυβερνητικών κύκλων ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εγκλωβίστηκε με την πρόταση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη η κ. Τζούφη τόνισε ότι συνέβη το εντελώς αντίθετο αφού η Ν.Δ. ήταν αυτή που καταψήφισε την κ. Σακελλαροπούλου όταν προτάθηκε από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για τη θέση της Προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Για τις εξελίξεις στην επέκταση της Ιονίας μέχρι την Κακαβιά και τις αιτιάσεις της Ν.Δ ότι η προηγούμενη κυβέρνηση αμέλησε να προωθήσει την χρηματοδότηση και κατασκευή του αυτοκινητόδρομου η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι η σημερινή κυβέρνηση δεν προχώρησε τα πράγματα και φέρει εξ ολοκλήρου την ευθύνη.

Για την επίσκεψη του Λιβύου Στρατάρχη Χαλίφα Χαφτάρ στην Αθήνα είπε ότι οι συναντήσεις δεν υποκαθιστούν την κυβερνητική αποτυχία να μην συμμετέχει η Ελλάδα στη διεθνή διάσκεψη για το Λιβυκό στο Βερολίνο.

Ακόμη η κ. Τζούφη αναφέρθηκε στα θέματα Παιδείας που συζητούνται στη Βουλή αλλά δεν τυγχάνουν ανάλογης προβολής και δημοσιότητας.

Ακούστε το ηχητικό εδώ

Δείτε Επίσης

Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων αποσύρεται από το συνέδριο Γονιμότητας και Αναπαραγωγικής Αυτονομίας

Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ αποσύρει την ομιλία και τον χαιρετισμό από το 1ο Συνέδριο ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of