Κυριακή , 30 Ιουνίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Η Μ. Τζούφη στο Δ/Ρ για Σακελλαροπούλου, Ιωάννινα-Κακαβιά και θέματα Παιδείας.

Η Μ. Τζούφη στο Δ/Ρ για Σακελλαροπούλου, Ιωάννινα-Κακαβιά και θέματα Παιδείας.

Από: Χάρης Δάφλος–

Σε θέματα που κυριαρχούν στην εσωτερική και τοπική επικαιρότητα αναφέρθηκε μιλώντας στο Δ/Ρ στην εκπομπή “Πρωινή Ενημέρωση” (Χάρης Δάφλος) η βουλευτής Ιωαννίνων, αναπληρώτρια τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ Μερόπη Τζούφη.

Σχετικά με την υποψηφιότητα της κ. Αικατερίνης Σακελλαροπούλου για την Προεδρία της Δημοκρατίας και τις εκτιμήσεις κυβερνητικών κύκλων ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εγκλωβίστηκε με την πρόταση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη η κ. Τζούφη τόνισε ότι συνέβη το εντελώς αντίθετο αφού η Ν.Δ. ήταν αυτή που καταψήφισε την κ. Σακελλαροπούλου όταν προτάθηκε από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για τη θέση της Προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Για τις εξελίξεις στην επέκταση της Ιονίας μέχρι την Κακαβιά και τις αιτιάσεις της Ν.Δ ότι η προηγούμενη κυβέρνηση αμέλησε να προωθήσει την χρηματοδότηση και κατασκευή του αυτοκινητόδρομου η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι η σημερινή κυβέρνηση δεν προχώρησε τα πράγματα και φέρει εξ ολοκλήρου την ευθύνη.

Για την επίσκεψη του Λιβύου Στρατάρχη Χαλίφα Χαφτάρ στην Αθήνα είπε ότι οι συναντήσεις δεν υποκαθιστούν την κυβερνητική αποτυχία να μην συμμετέχει η Ελλάδα στη διεθνή διάσκεψη για το Λιβυκό στο Βερολίνο.

Ακόμη η κ. Τζούφη αναφέρθηκε στα θέματα Παιδείας που συζητούνται στη Βουλή αλλά δεν τυγχάνουν ανάλογης προβολής και δημοσιότητας.

Ακούστε το ηχητικό εδώ

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x