Πέμπτη , 19 Μαΐου 2022
Αρχική / Επικαιρότητα / Η μάχη για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στις προβληματικές περιοχές συνεχίζεται από τους εργαζόμενους της Δ.Ε.Η.

Η μάχη για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στις προβληματικές περιοχές συνεχίζεται από τους εργαζόμενους της Δ.Ε.Η.

Το Σωματείο Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας Δ.Ε.Η. Α.Ε. «Σπάρτακος» ευχαριστεί τους εργαζόμενους της Δ.Ε.Η., που δίνουν μεγάλη μάχη εν μέσω πανδημίας και «Μήδειας» για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στις προβληματικές περιοχές, στην ανακοίνωση που ακολουθεί:

«Πολλά τα μέτωπα, πολλά τα προβλήματα, μεγάλη η προσπάθεια.

Μερικές φορές η κακοκαιρία είναι τέτοιας εντάσεως που τα προβλήματα μοιάζουν με Λερναία Ύδρα.

Εν μέσω κακοκαιρίας και προβλημάτων, όπως πάντα, οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ πρέπει:

  • Να υπερβάλλουν εαυτό
  • Να ξεπερνούν όρια
  • Να αντιμετωπίζουν συνθήκες πρωτόγνωρες και εξαιρετικά δύσκολες

Ένα «ευχαριστώ» είναι πολύ λίγο, αλλά και πολύ σημαντικό να ειπωθεί ως ελάχιστη συμπαράσταση σε όλους όσοι βρίσκονται στη μάχη της αποκατάστασης.

Οι συνθήκες δεν είναι περισσότερο εύκολες για όλους τους καταναλωτές, που ελέω κακοκαιρίας έχουν μείνει χωρίς το αγαθό της ηλεκτρικής ενέργειας. Τους συναισθανόμαστε απόλυτα. Χωρίς ρεύμα σημαίνει χωρίς θέρμανση, χωρίς νερό (πολλές φορές), χωρίς τηλέφωνο, χωρίς ίντερνετ, χωρίς λειτουργία μηχανημάτων και εξοπλισμού υγείας, που λειτουργούν με ρεύμα.

Ωστόσο η δυσκολία των καταναλωτών «ακουμπά» στις πλάτες των συνεργείων, που ακατάπαυστα εργάζονται για την επανασύνδεση του δικτύου όπου υπάρχει διακοπή. Χρειάζεται υπομονή από όλους.

Υπενθυμίζοντας την αναγκαιότητα να λαμβάνονται παντού όλα τα μέτρα, που επιτρέπουν ασφαλή εργασία (πράγμα πολύ δύσκολο με τις δεδομένες συνθήκες), ευχόμαστε καλή δύναμη για τη συνέχεια με την ελπίδα ότι η «Μήδεια» θα εξαφανιστεί σύντομα, διαψεύδοντας το μύθο ότι είναι αθάνατη.»

Δείτε Επίσης

Οι δύο πρώτες λαπαροσκοπικές επεμβάσεις με νέα τεχνολογία, στο Πανεπιστημιακό

Τις προηγούμενες μέρες  πραγματοποιήθηκαν από την Χειρουργική Κλινική οι δύο πρώτες λαπαροσκοπικές επεμβάσεις με διεγχειρητική ...