Τετάρτη , 15 Σεπτεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Η Μαρία Κεφάλα στο Δημοτικό Ραδιόφωνο:” Κυβέρνηση , Περιφέρεια, Δήμος δουλεύουμε όλοι μαζί για το θέμα των Φυλακών – Το σχέδιο έχει προχωρήσει…”

Η Μαρία Κεφάλα στο Δημοτικό Ραδιόφωνο:” Κυβέρνηση , Περιφέρεια, Δήμος δουλεύουμε όλοι μαζί για το θέμα των Φυλακών – Το σχέδιο έχει προχωρήσει…”

Από: Βίκυ Μιχέλη–

Σε μια σειρά θεμάτων τοποθετήθηκε μιλώντας σήμερα στο Δ/Ρ  η Βουλευτής ΝΔ ν. Ιωαννίνων στην εκπομπή “Στα σημεία των καιρών” της Βίκυς Μιχέλη.

Η κ. Κεφάλα σχολίασε  θέματα Παιδείας, την απαραίτητη χρήση της μάσκας από όλους καθώς και την χθεσινή επίσκεψη του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Λευτέρη Οικονόμου στα Ιωάννινα.

Έδωσε πληροφορίες για την ανέγερση του κτιρίου του νέου Καταστήματος Κράτησης στην περιοχή της Κόντσικας, κάτι που σχεδιάζει η Κυβέρνηση σε αγαστή συνεργασία του Περιφερειάρχη κ. Αλέκου Καχριμάνη και του Δημάρχου κ. Μωυσή Ελισάφ.

Ακούστε το ηχητικό εδώ.

Δείτε Επίσης

Χ.Ματσούκας: (ΕΤΕΠ Τομέα Υγείας του Παιδιού):Ενδιαφερόμαστε πρώτα απ’ όλα για την ασφάλεια των φοιτητών , των εργαζόμενων και των δομών-Έχουμε σαν όπλο μας το εμβόλιο.

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—- “Ο κόσμος έχει κουραστεί , και οι φοιτητές και εμείς έχουμε κουραστεί στα ...