Πέμπτη , 20 Ιανουαρίου 2022
Επικαιρότητα
Αρχική / Ενδιαφέρουσες Ιστορίες / Μαθητές-τριες Λυκείων “παρόντες-ουσες” στην … δική τους “ΑΠΟΥΣΙΑ”…. -Ο Θ.Δημήτρη ,παρουσιάζει την ταινία τους.

Μαθητές-τριες Λυκείων “παρόντες-ουσες” στην … δική τους “ΑΠΟΥΣΙΑ”…. -Ο Θ.Δημήτρη ,παρουσιάζει την ταινία τους.

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—– Είναι νέα παιδιά.Σπουδάζουν σε Λύκεια των Ιωαννίνων.Ένωσαν τις γνώσεις τους , την αγάπη για τον κινηματογράφο, την έφεση για την τέχνη , και την διάθεση να ασχοληθούν με δημιουργικά πράγματα, και το αποτέλεσμα ήταν μια ταινία , μικρού μήκους με τίτλο “Η ΑΠΟΥΣΙΑ”

Ο Θεόδωρος Δημήτρη ,ένας από τους συντελεστές που είχε την αρχική έμπνευση για το σενάριο , με ιδιαίτερη αγάπη για την Τέχνη του κινηματογράφου, μίλησε στην εκπομπή “ό,τι πεις εσύ” (Γιώργος Γκόντζος), στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων για την υπόθεση της ταινίας , τα κινηματογραφικά του πρότυπα,και την εμπειρία από την συλλογική προσπάθεια .(Ηχητικό ΕΔΩ)

Η ΑΠΟΥΣΙΑ (Short Film) – Official Trailer—Έρχεται στις 26 Φεβρουαρίου.

Ο Νίκος, ένας προβληματισμένος έφηβος, έρχεται αντιμέτωπος με μία πολύπλοκη κατάσταση που απαιτεί ώριμο χειρισμό. Ωστόσο, αδυνατεί να βρει λύσεις, καταφεύγοντας σε καταστρεπτικές διεξόδους. Αυτή η αστάθεια του ψυχικού του κόσμου έχει ως αποτέλεσμα ο πρωταγωνιστής να διακυβεύει τις σχέσεις με τα κοντινά του άτομα.

Μία ταινία μικρού μήκους του Θοδωρή Δημήτρη και του Νίκου Γράψα.

Σενάριο/Σκηνοθεσία: Θοδωρής Δημήτρη, Μουσική/Διεύθυνση Φωτογραφίας: Νίκος Γράψας, Ηθοποιοί: Νίκος Βόσδου, Γεωργία Ψόχιου, Δημήτρης Φούκας, Φίλιππος Ζάψας, Ναταλία Καραπάνου

Δείτε Επίσης

ΗΠΕΙΡΟΣ-Σημεία δωρεάν ελέγχου Covid-19 από τον ΕΟΔΥ

Άρτα,  Κέντρο Υγείας (ISO BOX), 09:00-15:00 Άρτα, ISOBOX-Εκθεσιακό Κέντρο Άρτας, 09:00-15:00 Θεσπρωτία, ΓΝ Φιλιατών, 08:30-13:30 ...