Παρασκευή , 26 Φεβρουαρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ενδιαφέρουσες Ιστορίες / Μαθητές-τριες Λυκείων “παρόντες-ουσες” στην … δική τους “ΑΠΟΥΣΙΑ”…. -Ο Θ.Δημήτρη ,παρουσιάζει την ταινία τους.

Μαθητές-τριες Λυκείων “παρόντες-ουσες” στην … δική τους “ΑΠΟΥΣΙΑ”…. -Ο Θ.Δημήτρη ,παρουσιάζει την ταινία τους.

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—– Είναι νέα παιδιά.Σπουδάζουν σε Λύκεια των Ιωαννίνων.Ένωσαν τις γνώσεις τους , την αγάπη για τον κινηματογράφο, την έφεση για την τέχνη , και την διάθεση να ασχοληθούν με δημιουργικά πράγματα, και το αποτέλεσμα ήταν μια ταινία , μικρού μήκους με τίτλο “Η ΑΠΟΥΣΙΑ”

Ο Θεόδωρος Δημήτρη ,ένας από τους συντελεστές που είχε την αρχική έμπνευση για το σενάριο , με ιδιαίτερη αγάπη για την Τέχνη του κινηματογράφου, μίλησε στην εκπομπή “ό,τι πεις εσύ” (Γιώργος Γκόντζος), στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων για την υπόθεση της ταινίας , τα κινηματογραφικά του πρότυπα,και την εμπειρία από την συλλογική προσπάθεια .(Ηχητικό ΕΔΩ)

Η ΑΠΟΥΣΙΑ (Short Film) – Official Trailer—Έρχεται στις 26 Φεβρουαρίου.

Ο Νίκος, ένας προβληματισμένος έφηβος, έρχεται αντιμέτωπος με μία πολύπλοκη κατάσταση που απαιτεί ώριμο χειρισμό. Ωστόσο, αδυνατεί να βρει λύσεις, καταφεύγοντας σε καταστρεπτικές διεξόδους. Αυτή η αστάθεια του ψυχικού του κόσμου έχει ως αποτέλεσμα ο πρωταγωνιστής να διακυβεύει τις σχέσεις με τα κοντινά του άτομα.

Μία ταινία μικρού μήκους του Θοδωρή Δημήτρη και του Νίκου Γράψα.

Σενάριο/Σκηνοθεσία: Θοδωρής Δημήτρη, Μουσική/Διεύθυνση Φωτογραφίας: Νίκος Γράψας, Ηθοποιοί: Νίκος Βόσδου, Γεωργία Ψόχιου, Δημήτρης Φούκας, Φίλιππος Ζάψας, Ναταλία Καραπάνου

Δείτε Επίσης

Απολογισμός της τελευταίας συνάντηση εργασίας της Περιφέρειας Ηπείρου με το εταιρικό σχήμα του έργου «CIAK»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου η 4η και τελευταία συνάντηση εργασίας της Περιφέρειας ...