Παρασκευή , 13 Ιανουαρίου 2023
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Η μελετητική εταιρεία ΣΑΛΦΩ ,θα τρέξει τις μελέτες για το Ιωάννινα-Κακαβιά

Η μελετητική εταιρεία ΣΑΛΦΩ ,θα τρέξει τις μελέτες για το Ιωάννινα-Κακαβιά

Η μελετητική εταιρεία ΣΑΛΦΩ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ είναι αυτή που θα αναλάβει τις μελέτες για το μεγάλο οδικό έργο Ιωάννινα-Κακαβιά. Η εταιρεία θα είναι Τεχνικός Σύμβουλος στο έργο που προετοιμάζει το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών. Η ΣΑΛΦΩ θα προετοιμάσει το έργο για την επέκταση της Ιόνιας Οδού Ιωάννινα-Κακαβιά μέχρι τα τεύχη δημοπράτησης.

Για την επέκταση της Ιόνιας Οδού, τμήμα Ιωάννινα-Κακαβιά, δεσμεύτηκε ποσό με ΦΠΑ 1,85 εκατ. ευρώ για την παροχή υπηρεσιών συμβούλου ωρίμανσης και υποστήριξης του έργου. Να θυμίσουμε πως έχει εξαγγελθεί ήδη και η δημοπράτηση του έργου τους επόμενους μήνες, οπότε το έργο του συμβούλου θα τρέχει σχεδόν παράλληλα με αυτό του διαγωνισμού.

Ο διαγωνισμός πρόσληψης συμβούλου διεξάγεται με πρόσκληση των παρακάτω σχημάτων που έχουν προκριθεί από τον περσινό διαγωνισμό πλαίσιο του υπουργειου ΥΠΟΜΕ για την ωρίμανση έργων ευθύνης του:

α.ΣΑΛΦΩ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

β. PLANET

γ. HILL INTERNATIONAL N.V. – ΝΑΜΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΤΕΣ– CONCEPT ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ – LDK ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ – TREK – ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Το έργο Ιωάννινα-Κακαβιά, έχει χαρακτηριστεί ως έργο Εθνικού Επιπέδου και έχει ενταχθεί στον προγραμματικό σχεδιασμό του υπουργείου Υποδομών. Η υλοποίηση του έργου θα γίνει με τη μέθοδο της μελέτης-κατασκευής.

 

ypodomes.com

Δείτε Επίσης

Σ.ΠΑΙΚΑΣ: Απευθύνω ανοιχτό κάλεσμα στους συνδημότες μας που θέλουν να παλέψουν μαζί μας για να αλλάξουμε τον Δήμο

Στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Ζίτσας στην Ελεούσα (παλαιό Δημαρχείο),  σε συνέντευξη τύπου που ...