Παρασκευή , 12 Απριλίου 2024
Αρχική / ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ / Νέα έργα στην Ανατολή Ιωαννίνων: Επιλύονται προβλήματα ετών

Νέα έργα στην Ανατολή Ιωαννίνων: Επιλύονται προβλήματα ετών

Στην υπογραφή συμβάσεων και την εγκατάσταση των αναδόχων δύο ακόμη σημαντικών έργων προχώρησε ο Δήμος Ιωαννιτών. Πρόκειται για παρεμβάσεις που αφορούν τη Δημοτική Ενότητα Ανατολής όπου και έγινε η υπογραφή παρουσία του Δημάρχου Μωυσή Ελισάφ και του αντιδημάρχου Γιώργου Αρλέτου.

Το πρώτο έργο αφορά στη βελτίωση υποδομών και την ανάδειξη κοινόχρηστων χώρων της Δημοτικής Ενότητας Ανατολής.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στις 200 χιλιάδες ευρώ και αφορά σε παρεμβάσεις για την βελτίωση οδών στις Κοινότητες Ανατολής, Μπάφρας και Νεοκαισάρειας με κύριο αντικείμενο την κατασκευή κρασπέδων και ρείθρων, την κατασκευή πεζοδρομίων και την ασφαλτόστρωση οδών.

Το δεύτερο έργο αφορά αποκλειστικά την Κοινότητα Ανατολής και περιλαμβάνει διανοίξεις οδών και διαμορφώσεις κοινόχρηστων χώρων με συνολικό προϋπολογισμό 150 χιλιάδες ευρώ.

Ο Δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ και ο αντιδήμαρχος Γιώργος Αρλέτος επισκέφθηκαν συνοικίες όπου εκτελούνται έργα αποκατάστασης δρόμων και ασφαλτόστρωσης με τα οποία αντιμετωπίζονται χρονίζοντα προβλήματα των κατοίκων.

«Με συνέπεια απέναντι στους πολίτες υλοποιούμε έργα που είναι άκρως απαραίτητα, επιλύουν προβλήματα και βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών. Παρεμβαίνουμε σε όλη την έκταση του Δήμου με συγκεκριμένο πρόγραμμα έργων που υλοποιείται παρά τις δύσκολες συνθήκες που όλοι βιώνουμε» τόνισε ο Δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ.

«Υπάρχουν συνοικίες στην Ανατολή που ακόμη και σήμερα στερούνται επαρκούς οδικού δικτύου. Όσα για χρόνια ήταν μόνο υποσχέσεις, μεριμνούμε και ήδη γίνονται πράξη» ανέφερε ο αντιδήμαρχος Γιώργος Αρλέτος.

Στη συνέχεια συναντήθηκαν με τους Προέδρους των Κοινοτήτων Ανατολής, Μπάφρας και Νεοκαισάρειας όπου είχαν την δυνατότητα να συζητήσουν την κατάσταση που επικρατεί και τις προτεραιότητες για το άμεσο χρονικό διάστημα.

Η συνεργασία όλων, όπως τόνισε ο Δήμαρχος, είναι απαραίτητη προκειμένου να δίνονται άμεσες λύσεις σε προβλήματα που αφορούν στην καθημερινότητα των πολιτών, η οποία όπως τόνισε αποτελεί βασικό μέλημα της δημοτικής αρχής.

Δείτε Επίσης

Νέα Διοικητικά Συμβούλια σε Θέατρο, Ραδιόφωνο και ΔΗΑΝΕΤΑΙ

Στον ορισμό των αιρετών αλλά και των πολιτών που θα συμμετέχουν στα διοικητικά συμβούλια της ...