Παρασκευή , 17 Μαΐου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Ένα νέο φεστιβάλ, σε ένα υπέροχο χώρο δίπλα στο ποταμό Άραχθο , πολύ κοντά στο Μεγάλο Περιστέρι

Ένα νέο φεστιβάλ, σε ένα υπέροχο χώρο δίπλα στο ποταμό Άραχθο , πολύ κοντά στο Μεγάλο Περιστέρι

Ένα νέο φεστιβάλ έρχεται σε ένα υπέροχο χώρο δίπλα στο ποταμό Άραχθο , πολύ κοντά στο Μεγάλο Περιστέρι με εξαιρετική πρόσβαση από την Εγνατία οδό!
Τιμές εισητηρίων :
Προπωληση : 10 ευρώ
Ταμείο : 12 ευρώ
Ωρα εναρξης 21.00
Παιδια κατω των 12 ετων εισοδος δωρεαν
Σημεια Προπωλησης :
Μετσοβο: Caldo Cafe, Πρακτορειο “ΟΠΑΠ” Εμπνευση
Ιωαννινα : Tickets Ioannina, Manthos Optical
Χρυσοβιτσα : Super Market Μπουγιας
Μικρο Περιστερι : Coffeeland
Μεγαλο Περιστερι : Καφενειο το Πετρινο
Μπαλντουμα : Πρακρορειο καυσιμων Τασιουλας
Ανθοχωρι : To Μαντανι
Ανηλιο : Nkiare
Μηλια : La Suatsile
Η ηλεκτρονική προπωληση ξεκινάει σύντομα
ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC
Ένα συγκρότημα, με καταβολές από τη περιοχή της Θράκης, που πειραματίζεται και ενσωματώνει διάφορα μουσικά στοιχεία στον ήχο του.
Τα παραδοσιακά τραγούδια φέρουν τόση αυθεντικότητα στις μελωδίες και στο στίχο τους, που αβίαστα παραμένουν επί της ουσίας ανεξίτηλα στο πέρασμα του χρόνου. Κάθε γενιά προσαρμόζει τη δική της οπτική σε αυτά και τα μεταδίδει στην επόμενη.
Έτσι και οι ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC με κύρια εργαλεία τη γκάιντα, το νταούλι και την ηλεκτρική κιθάρα, σε ταξιδεύουν σε άλλες εποχές, ιστορίες και συναισθήματα, τόσο διαχρονικά, που παρελθόν, παρόν και μέλλον δείχνουν να είναι ένα.
To ομώνυμο άλμπουμ αντικατοπτρίζει ακριβώς αυτό, όσον αφορά την πορεία του σχήματος, ανακεφαλαιώνοντας την πολύχρονη δραστηριότητα της μπάντας, με εμφανή τόσο τα στοιχεία του παρελθόντος, όσο και τα στοιχεία αυτά, που την κάνουν να εξελίσσεται και να συνεχίζει.
Δισκογραφία:
Albums
(2019) Thrax Punks
EPs & Singles
(2021) Ασήμι & Σκουριά
(2016) Πανκοπανηγυροψυχεδέλεια
————————————–
12ος ΠΙΘΗΚΟΣ
Παρουσίαση Δίσκου “Para Siempre”
Αναγνωρισμένος ως ένας από τους πιο παραγωγικούς και πρωτοπόρους καλλιτέχνες του ελληνικού hip-hop, ένας ειλικρινής εκφραστής των ανησυχιών μιας γενιάς που ακόμα παλεύει ώστε να μην χαρακτηριστεί “χαμένη” και μιας άλλης, νεότερης, που δυσκολεύεται να δει το μέλλον της.
Πριν λίγες ημέρες ο 12ος Πίθηκος κυκλοφόρησε τον έκτο κατά σειρά δίσκο με τίτλο “Para Siempre”, το οποίο σημαίνει “Για πάντα” και είναι αφιερωμένος στη μνήμη δύο πολύ κοντινών του φίλων που έφυγαν μέσα στο 2020, του Pyroh και του Delou. Τη μουσική παραγωγή υπογράφει ο Boy Panda, η επεξεργασία του δίσκου έγινε από το Μικρό Κλέφτη στο Πιλοτήριο και συμμετέχουν οι Πελίνα, Εθισμός και Immune. Το εντυπωσιακό artwork επιμελήθηκαν οι Dirty Rasel & Risk.
12ος Πίθηκος live σημαίνει ενέργεια, σημαίνει όλοι μαζί πάνω-κάτω, σημαίνει κάτι δονείται στη ζούγκλα της πόλης με beats, breakdance και χαμόγελα.
Μαζί του στην σκηνή ο DJ Waif στα πικάπ, οι τρομπετίστες Captain P και Αχιλλέας, ο Κώστας από τους Bad Movies στα τύμπανα καθώς και αρκετοί καλεσμένοι, παλιοί και νέοι συνεργάτες.
Δισκογραφία:
Albums
(2022) Para Siempre
(2018) Αξιοπρέπεια
(2016) Σκέψεις στο Τσιμέντο
(2014) Σήμερα
(2012) 12
(2010) 100% Style
(2007) Μόνο η Αρχή
EPs & Singles
(2022) Rampage
(2022) Πειρατές
(2022) Fuertes
(2022) Notorious
(2022) Episode 5
(2021) Squeeze
(2021) Ένα Καλύτερο Αύριο
(2021) Τα Παιδιά των Ανθρώπων
(2020) Εδώ Κάτω
(2020) Sin City
(2019) Για Εμάς
(2018) Ζαλίζομαι
(2016) Ότι Έχει Μείνει
(2016) Ξένοι
(2016) Flow 30
(2012) Δια Πυρός Και Σιδήρου
(2011) Η Μοναξιά στο Πεζοδρόμιο
—————————————-
ΒΑΓΓΈΛΗΣ ΚΟΣΙΝΑΣ
Ο Βαγγέλης Κοσίνας , είναι τραγουδοποιός γεννημένος τον Μάιο του 1993 στα Ιωάννινα. Είναι ταύρος στο ζώδιο , για τον ωροσκόπο δεν είναι ακόμη σίγουρος. Επηρεασμένος από τον Νίκο Πορτοκάλογλου, σε ηλικία 12 ετών ξεκίνησε κλασική κιθάρα στο ωδείο και στη συνέχεια ξεκίνησε να σκαρώνει στιχάκια προσπαθώντας να γράψει τα δικά του τραγούδια.
Το είδος της μουσικής που γράφει τον κατατάσσει στην swing – pop κατηγορία μουσικής.
Η πρώτη του επίσημη κυκλοφορία έγινε το 2014 με το τραγούδι ‘τσιγάρο ανάβω’.
Αγαπημένοι καλλιτέχνες: Νίκος Πορτοκάλογλου, Γιάννης Κότσιρας, Ονιράμα, 48 ώρες, Σπύρος Γραμμένος, Κωστής Μαραβέγιας, Λεωνίδας Μπαλάφας.
——————————-
ELEPHANT
Οι Elephant υπάρχουν από το 2018. Δημιουργήθηκαν ένα από τα πολλά απογεύματα σε ένα στούντιο στα Γιάννενα, κάπου ανάμεσα από συζητήσεις για μουσική, δημιουργία και τρόπους να υπάρξουν συμβαδίζοντας με τα όνειρα τους. Από τότε κρατάνε αυτές τις συζητήσεις ζωντανές εμπλουτίζοντάς τες και τακτοποιώντας την μουσική υπόκρουση που τους παρέχει αυτή η τριβή. Πειραματίζονται με ό,τι μπορεί να βγάλει ήχο αλλά δηλώνουν (περίπου) alternative rock. Συστηθήκαν κάποιους μήνες μετά το πρώτο jam με μια live ηχογράφηση το καλοκαίρι του 2019. Παράλληλα με εμφανίσεις σε φεστιβάλ μουσικής και εναλλακτικούς χώρους δημιούργησαν τον full-length δίσκο “A Better Me”.

Δείτε Επίσης

ΠΑΣ – Παναιτωλικός 3-2: Ανάσα με ανατροπή στην ανατροπή

Χρειάστηκε να περάσουν 3,5 μήνες για να επιστρέψει στις νίκες ο ΠΑΣ Γιάννινα. Έπειτα από ...