Κυριακή , 17 Οκτωβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο η προετοιμασία της «βασίλισσας» ΑΕΚ

Στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο η προετοιμασία της «βασίλισσας» ΑΕΚ

Η Επιτροπή Λειτουργίας του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου ανακοινώνει στο φίλαθλο κοινό της πόλης πως θα φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις του την ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της από 17 έως 23 Αυγούστου.

Η «βασίλισσα» ΑΕΚ, η ομάδα με τις πολλές επιτυχίες σε πανευρωπαϊκό και πανελλήνιο επίπεδο, αποφάσισε φέτος να βάλει τις βάσεις για τη νέα χρονιά στα Γιάννενα, έχοντας πάντα υψηλούς στόχους.

Για ακόμη μία χρονιά αποδεικνύεται πως η πόλη των Ιωαννίνων μπορεί να υποστηρίξει την προετοιμασία ομάδων μπάσκετ υψηλού επιπέδου και πως το Νέο Κλειστό πληροί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για το σκοπό αυτό.

Παράλληλα η Επιτροπή Λειτουργίας ευχαριστεί τόσο τον ιστορικό σύλλογο της ΑΕΚ για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη, όσο και εκείνους τους γιαννιώτες μπασκετικούς παράγοντες που συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση αυτού του γεγονότος και που συνεχώς βοηθούν στην ανάδειξη της πόλης μας ως μπασκετικού προορισμού.

Ήδη τα τελευταία τρία χρόνια είναι απτά τα αποτελέσματα της προσπάθειας που γίνεται προς αυτή την κατεύθυνση, χάρη στη συνεργασία υγειών δυνάμεων της πόλης και ανθρώπων που προσπαθούν για την άνοδο του αθλήματος.

Δείτε Επίσης

Ενημέρωση για πανδημία, απορρίμματα και σχολεία του Δημάρχου Μ. Ελισάφ στο Δημοτικό Συμβούλιο

Η πορεία της πανδημίας στην περιοχή των Ιωαννίνων, οι εξελίξεις στον Φορέα Διαχείρισης Απορριμμάτων και ...