Τετάρτη , 29 Ιουνίου 2022
Αρχική / Επικαιρότητα / Ο Χαράλαμπος Μηλιώνης στο Δ/Ρ:«Ήττα θα ήταν να μην μπορούμε να παρέχουμε φροντίδα σε όσους έχουν άμεση ανάγκη»

Ο Χαράλαμπος Μηλιώνης στο Δ/Ρ:«Ήττα θα ήταν να μην μπορούμε να παρέχουμε φροντίδα σε όσους έχουν άμεση ανάγκη»

Σε συνέντευξή του στο Δ/Ρ Ιωαννίνων και στην εκπομπή «Στα σημεία των καιρών» με τη Βίκυ Μιχέλη, ο ιατρός παθολόγος του ΠΓΝΙ, κ. Χαράλαμπος Μηλιώνης, επεσήμανε ότι ήττα δε θα ήταν ένα γενικό lockdown, αλλά το να φτάσουμε στο σημείο να μην είμαστε σε θέση να μπορέσουμε να παρέχουμε φροντίδα σε όσους έχουν άμεση ανάγκη, κάτι που θα οδηγούσε σε απώλεια περισσότερων ανθρώπινων ζωών.

Αναφέρθηκε με ανακούφιση στο ευχάριστο γεγονός ότι τόσο το Νοσοκομείο Χατζηκώστα όσο και τα νοσοκομεία της Άρτας και των Φιλιατών είναι έτοιμα να μπουν στη μάχη κατά του κορωνοϊού, καθώς όμως επίσης και στην εμφάνιση μαζικών κρουσμάτων σε ιδιωτικό οίκο ευγηρίας, η οποία επιβαρύνει ακόμη περισσότερο την πίεση που ήδη δέχονται τα νοσοκομεία υποδοχής στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία.

Τόνισε δε για πολλοστή φορά ότι όλοι μαζί πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας προκειμένου να αντιμετωπίσουμε όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά την υπάρχουσα κατάσταση.

Ακούστε το ηχητικό εδώ.

Δείτε Επίσης

Υψηλή επίδοση στις Πανελλήνιες, για την Μυρσίνη Ντούτση του 9ου ΓΕΛ στα Καρδαμίστια

Ο Διευθυντής και ο σύλλογος διδασκόντων του 9ου ΓΕΛ Ιωαννίνων (Καρδαμιτσίων) συγχαίρει τους μαθητές του ...