Παρασκευή , 23 Οκτωβρίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Ο Δήμαρχος Μ. Ελισάφ στο Δ/Ρ για “Ιανό”, κορωνοϊό και ανακοίνωση Συγκλήτου

Ο Δήμαρχος Μ. Ελισάφ στο Δ/Ρ για “Ιανό”, κορωνοϊό και ανακοίνωση Συγκλήτου

Από: Χάρης Δάφλος–

Σε επιφυλακή παραμένει η υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ιωαννιτών για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων από την κακοκαιρία με την επωνυμία “Ιανός” τόνισε μιλώντας στο Δ/Ρ στην εκπομπή “Πρωινή Ενημέρωση” (Χάρης Δάφλος) ο Δήμαρχος Ιωαννίνων κ. Μωυσής Ελισάφ.

Ο Δήμαρχος πρόσθεσε ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν προκύψει σοβαρά προβλήματα αλλά ταυτόχρονα συνέστησε στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Σχετικά με την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού ανέφερε ότι μπορεί τα περισσότερα κρούσματα να εντοπίζονται στην Αττική αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να ατονίσει η προσήλωσή μας στους κανόνες υγιεινής ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να τροποποιηθούν οι συνθήκες συναλλαγής του κοινού με τις υπηρεσίες του Δήμου εάν το επιβάλλουν οι συνθήκες.

Όσον αφορά την ανακοίνωση της Συγκλήτου που χαρακτηρίζει απαξιωτικές τις δηλώσεις του Δημάρχου Ιωαννίνων στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο κ. Ελισάφ είπε ότι δεν έχουν έτσι τα πράγματα.

Συγκεκριμένα τόνισε ότι στις 2 τα ξημερώματα και ενώ είχε τεθεί από την κ. Τατιάνα Καλογιάννη θέμα για το προσωπικό του Δήμου είπε πως ο Δήμος είναι υποστελεχωμένος και χρειάζεται άμεσα έμπειρο προσωπικό. Με την κινητικότητα είπε στη συνέχεια κανένας εργαζόμενος δε θα έρθει π.χ στην οικονομική υπηρεσία του Δήμου αλλά θα παραμείνει στο Πανεπιστήμιο όπου υπάρχει μικρότερος φόρος εργασίας.

Τιμώ και σέβομαι, κατέληξε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων τους καθηγητές και τους εργαζόμενους του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων αφού άλλωστε επί σειρά ετών εργάσθηκα στον συγκεκριμένο χώρο.

Ακούστε το ηχητικό εδώ.

Δείτε Επίσης

Μήνυμα του Περιφερειάρχη Αλέξανδρου Καχριμάνη προς τους πολίτες για τον κορωνοϊό

Ώρα ευθύνης για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού H πανδημία του κορωνοϊού εξελίσσεται με ...