Πέμπτη , 1 Φεβρουαρίου 2024
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Ο Δήμος Αρταίων «φόρεσε» τα γιορτινά του και υποδέχθηκε τα «Χριστούγεννα Αλλιώς αλλά Χριστούγεννα Μαζί» με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου

Ο Δήμος Αρταίων «φόρεσε» τα γιορτινά του και υποδέχθηκε τα «Χριστούγεννα Αλλιώς αλλά Χριστούγεννα Μαζί» με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου

Με έναν διαφορετικό τρόπο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊούκαι με πρώτο μέλημα τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πόλη αλλά και στα χωριά του Δήμου Αρταίων.

Με το σύνθημα «Χριστούγεννα αλλιώς, Χριστούγεννα μαζί», η Δημοτική Αρχή σχεδίασε ένα πρόγραμμα χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων με διπλό στόχο: να υπάρξει βήμα έκφρασης των Συλλόγων και των Φορέων και στις φετινές γιορτές και να απλωθεί το μήνυμα αλληλεγγύης και αγάπης των Χριστουγέννων σε κάθε σπιτικό.

Πρόθεση του Δήμου είναι και φέτος όλοι οι δημότες να νοιώσουν το πνεύμα των Χριστουγέννων και το νόημα των γιορτών.

Η έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου πραγματοποιήθηκε, όπως κάθε χρόνο, με τη φωταγώγηση του δέντρου στην κεντρική πλατεία της πόλης και στα χωριά  του Δήμου το απόγευμα της Παρασκευής, η οποία πλαισιώθηκε μουσικά από την Φιλαρμονική του Μ/Φ Συλλόγου «Σκουφάς» και μέσω της τεχνολογίας οι δημότες είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου ζωντανά από τη Δημοτική Διαδικτυακή Τηλεόραση Άρτας ARTAWebTV και τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Ο Δήμαρχος Αρταίων, Χρήστος Τσιρογιάννης, απευθυνόμενος με μήνυμά του προς τους πολίτες, υπογράμμισε πως:

«Φέτος γιορτάζουμε τα “Χριστούγεννα Αλλιώς αλλά Χριστούγεννα Μαζί”. Kρατώντας τις αποστάσεις, τηρώντας τα μέτρα, μένοντας ασφαλείς, θα γιορτάσουμε με αισιοδοξία. Το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο μας φόρεσε τα καλά του, το υποδέχθηκαν τα παιδιά της Φιλαρμονικής του Συλλόγου «Σκουφά», γιατί για τα παιδιά μας αξίζει να κάνουμε υπομονή σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Εύχομαι από καρδιάς σ’ αυτά τα “Χριστούγεννα Αλλιώς” να βρούμε τρόπους να κάνουμε “Χριστούγεννα Μαζί”.

Καλές γιορτές με Υγεία                         

Χρόνια πολλά»

Δείτε Επίσης

Αινιγματική δήλωση του Γ.Τσίμαρη σε σχέση με την στήριξη του στις δημοτικές εκλογές-Τώρα  θα πράξουμε ως ΠΑΣΟΚ.. Προέρχομαι από τα σπλάχνα αυτής  της παράταξης , εξυπακούεται ,αλλά είναι  άλλος ο ρόλος  μου τώρα.

Από: Γιώργος Γκόντζος([email protected])—  “Τώρα  είμαστε  σε  ένα άλλο μετερίζι.Είμαστε  βουλευτές  και   ασχολούμαστε  με την κεντρική ...