Πέμπτη , 9 Δεκεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Ο Δήμος Ζίτσας και ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων ξεκινούν πρόγραμμα στειρώσεων στα αδέσποτα της ΒΙ.ΠΕ.

Ο Δήμος Ζίτσας και ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων ξεκινούν πρόγραμμα στειρώσεων στα αδέσποτα της ΒΙ.ΠΕ.

Ο Δήμος Ζίτσας σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Ιωαννίνων και τη συνδρομή  του ιδιώτη κτηνιάτρου Κων/νου Κυριακόπουλου ξεκινά πρόγραμμα στείρωσης των αδέσποτων σκύλων της Βιομηχανικής Περιοχής. Τα παραπάνω αποφασίστηκαν σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου Ζίτσας Μιχάλη Πλιάκου το πρωί της Παρασκευής (13/11/2020) με τη συμμετοχή της αρμόδιας Αντιδημάρχου Κατερίνας Μπαλάφα, του Προέδρου του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Ιωαννίνων Λευτέρη Αραμπατζή και του κτηνίατρου Κωνσταντίνου Κυριακόπουλου. Στόχος της δράσης  είναι να στειρωθούν τα αδέσποτα, πάνω από 50 σκύλοι, οι οποίοι κινούνται στους χώρους της ΒΙ.ΠΕ. και η διαχείρισή τους είναι δύσκολη.

«Προχωράμε σε ένα ακόμη σημαντικό βήμα για τη διαχείριση του δυσεπίλυτου ζητήματος των αδέσποτων στο Δήμο μας και θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημόσια τον συνδημότη μας κτηνίατρο για την αφιλοκερδή προσφορά του , καθώς και την αρμόδια Αντιδήμαρχο και τον Πρόεδρο των επιχειρήσεων της ΒΙ.ΠΕ. για την αγαστή συνεργασία» αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Μιχάλης Πλιάκος μετά το πέρας της συνάντησης.

Να σημειωθεί πως, την περισυλλογή των αδέσποτων θα αναλάβει ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων, οι στειρώσεις θα διενεργούνται αφιλοκερδώς από τον ιδιώτη κτηνίατρο  ενώ τα έξοδα των υλικών θα καλύψει ο Δήμος Ζίτσας.

Δείτε Επίσης

ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ-Υπογραφή σύμβασης για εκθεσιακό χώρο στο Κουτσελιό

Την σύμβαση για την μετατροπή του διατηρητέου κτιρίου (παλιό δημοτικό σχολείο) στο Κουτσελιό σε εκθεσιακό ...