Δευτέρα , 14 Ιουνίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Χωρίς κατηγορία / Ο Δήμος Ζίτσας βράβευσε τους αριστούχους μαθητές των σχολείων του και τους διακριθέντες αθλητές.

Ο Δήμος Ζίτσας βράβευσε τους αριστούχους μαθητές των σχολείων του και τους διακριθέντες αθλητές.

Από: Χάρης Δάφλος–

Με μια λιτή τελετή, στη γεμάτη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ελεούσας, ο Δήμος Ζίτσας βράβευσε τους αριστούχους μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων, τους αποφοίτους των Λυκείων που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση καθώς και τους διακριθέντες αθλητές σε πανελλήνιους και διεθνείς αγώνες.

Την εκδήλωση, το βράδυ της Τετάρτης (08/01/2020), άνοιξε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γεώργιος Ράδος ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και συνεχάρη τους μαθητές και αθλητές για τις επιτυχίες τους, αλλά και τους γονείς και εκπαιδευτικούς που στέκονται στο πλευρό τους και στηρίζουν τον αγώνα τους.   

Ακολούθως, χαιρετισμό απεύθυναν ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης  Οδυσσέας Πότσης και ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Βασίλης Γαρδίκος, οι οποίοι μεταξύ άλλων εξήραν τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων του Δήμου Ζίτσας για τις επιτυχίες τους και ταυτόχρονα, τους προέτρεψαν να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο τον αγώνα τους.

Τα αριστεία και τα αναμνηστικά δώρα στους μαθητές και τους επαίνους στους αθλητές που αρίστευσαν και διακρίθηκαν την περασμένη σχολική χρονιά, επέδωσαν οι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες,  Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι,  Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων και οι Διευθυντές των Σχολικών μονάδων που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Δείτε Επίσης

Σ.Βούλτεψη–Η πολιτικοποίηση και η κομματικοποίηση αυτών των θεμάτων, ουσιαστικά οδηγούν στην συσκότιση.

Από: Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—– “Δεν έχω καταλάβει ποια είναι η κατηγορία που απευθύνει προς την κυβέρνηση ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of