Τρίτη , 20 Οκτωβρίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Ο κορωνοϊός έφερε … αναβολή στα πρωταθλήματα

Ο κορωνοϊός έφερε … αναβολή στα πρωταθλήματα

Από: Άγγελος Μπάρκας–

Ο κορωνοϊός αποτελεί πλέον πανδημία και όλος ο κόσμος προσπαθεί να προστατευτεί. Μέσα στο κλίμα του ιού βρίσκεται και ο αθλητισμός καθώς ανακοινώθηκαν οι αναβολές σε πολλά πρωταθλήματα σε ολόκληρο τον κόσμο και στην Ελλάδα καθώς το απόγευμα της Πέμπτης (12/3) ανακοινώθηκαν οι αναβολές των αγωνιστικών σε όλα τα αθλήματα από τις εκάστοτε διοργανώτριες αρχές.

Αρχικά, στην αναβολή των play-offs του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος προχωρά η Super League 1, στην “σκιά” της ραγδαίας εξάπλωσης του κορωνοϊού  .

Έπειτα, αυτό το Σαββατοκύριακο, όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο, λόγω του κορωνοϊού  , δεν θα διεξαχθεί η 21η αγωνιστική της Super League 2 εκεί όπου ο ΠΑΣ Γιάννινα επρόκειτο να αγωνιζόταν τη Δευτέρα με τον Καραισκάκη Άρτας ενώ αναβλήθηκε η 24η αγωνιστική της Football League . Η λίγκα αποφάσισε να μην διεξαχθούν οι αγώνες και από βδομάδα θα επανεξετάσει τι μέλλει γενέσθαι για τη συνέχεια.

Τέλος, “λουκέτο” μπήκε σε Γ’ Εθνική και γυναικεία πρωταθλήματα, όπως το ανακοίνωσε η ΕΠΟ και στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα μέχρι τις 25 Μαρτίου , όπως ανακοίνωσε η ΕΠΣΗΠ.

Δείτε Επίσης

Μ.Ιακώβου(Κύπρια φοιτήτρια Πανεπιστημίου Ιωαννίνων):«Απαγορεύεται να σωπαίνουμε»- Το σκηνικό στα Βαρώσια είναι “τρίτη εισβολή”, “τρίτος Αττίλας”

Από:Γιώργος  Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—- Η  μητέρα  της κατάγεται  από την Κερύνεια,  «έφυγε»  από  το πατρικό έδαφος  το ...