Σάββατο , 23 Ιανουαρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Ο Μ. Κεφαλογιάννης στο Δ/Ρ

Ο Μ. Κεφαλογιάννης στο Δ/Ρ

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο και στην εκπομπή “Στα σημεία των καιρών” με τη Βίκυ Μιχέλη μίλησε ο Ευρωβουλευτής ΝΔ κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης  για τον αλυτρωτισμό των αλβανικών σχολικών βιβλίων .

Το θέμα αυτό επανέφερε με ερώτηση στην Κομισιόν ο κ. Κεφαλογιάννης ο οποίος είναι και Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την ένταξη της Αλβανίας στην Ε.Ε. επισημαίνοντας ότι η απάλειψη τέτοιων αναφορών και χαρτών στα σχολικά βιβλία της Αλβανίας μίας χώρας που πρόσφατα έλαβε ημερομηνία έναρξης των ενταξιακών της διαπραγματεύσεων δεν αποτελεί μόνο βασική προϋπόθεση για την εμπέδωση των σχέσεων καλής γειτονίας αλλά συμβάλλει στη σωστή εκπαίδευση της νέας γενιάς των Αλβανών σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές αρχές.

Ακόμη ο Ευρωβουλευτής αναφέρθηκε στα ελληνοτουρκικά καθώς και στην τραγωδία του Λιβάνου.

Ακούστε το ηχητικό εδώ.

Δείτε Επίσης

Μ.Κεφάλα-Το Πανεπιστήμιο πρέπει να είναι άσυλο ιδεών και όχι ανομίας –Οι παρεμβάσεις της για τον θεσμό του «ανταμώματος των Σαρακατσαναίων» και τον εκσυγχρονισμό των υποδομών στο τελωνείο της Κακαβιάς.

Από: Γιώργος  Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)— «Νομίζω  ότι είναι  αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να εκφράσει μια διαφορετική   άποψη ...