Κυριακή , 3 Ιουλίου 2022
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Ο Μανώλης Σφακιανάκης σε ημερίδες στα Ιωάννινα για Κυβερνοασφάλεια

Ο Μανώλης Σφακιανάκης σε ημερίδες στα Ιωάννινα για Κυβερνοασφάλεια

Η προστασία από το διαδίκτυο, θα αποτελέσει αντικείμενο σε τρεις ενημερωτικές ημερίδες που συνδιοργανώνουν ο Δήμος Ιωαννιτών και το Ινστιτούτο για την Κυβερνοασφάλεια, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου.

Οι ημερίδες θα πραγματοποιηθούν στο διάστημα από Παρασκευή 17 έως την Κυριακή 19 Ιουνίου, με κεντρικούς εισηγητές τον στρατηγό εν αποστρατεία Μανώλη Σφακιανάκη, ιδρυτή και πρόεδρο του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας, ειδικό ερευνητή και αναλυτή ηλεκτρονικών εγκλημάτων και την Καλλιόπη Ιωάννου, καθηγήτρια Εγκληματολογίας και διευθύντρια του Διεθνούς Ινστιτούτου.

Την Παρασκευή, 12:30 το μεσημέρι, χώρος φιλοξενίας θα είναι η αίθουσα “Βασίλειος Πυρσινέλλας” Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών.

Το Σάββατο, 6 το απόγευμα το Κέντρο Προβολής Σπηλαίου και Υποδοχής Επισκεπτών «Άννα Πετροχείλου», στο Πέραμα Ιωαννίνων και την Κυριακή, 11 το πρωί, το Πνευματικό Κέντρο Ανατολής.

Δείτε Επίσης

Κώστας Μπάρκας: Κατάθεση Αναφοράς για τα προβλήματα στις δομές Υγείας του Δήμου Πάργας

Ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Μπάρκας Κωνσταντίνος καταθέτει προς τον Υπουργό Υγείας την με Αριθμό Πρωτοκόλλου ...