Σάββατο , 29 Ιανουαρίου 2022
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Ο Παντελής Κολόκας στο Δ/Ρ: «Βρέθηκε θετικός ποδοσφαιριστής του Άρη. Θα προχωρήσουμε σε άμεση απολύμανση στους Ζωσιμάδες»

Ο Παντελής Κολόκας στο Δ/Ρ: «Βρέθηκε θετικός ποδοσφαιριστής του Άρη. Θα προχωρήσουμε σε άμεση απολύμανση στους Ζωσιμάδες»

Σύμφωνο βρίσκει τον πρόεδρο της ΕΔ του ΠΕΑΚΙ, κ. Παντελή Κολόκα, η απόφαση της κυβέρνησης για αναβολή της επιστροφής του κόσμου στις κερκίδες λόγω της νέας έξαρσης του κορωνοϊού στη χώρα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Δ/Ρ Ιωαννίνων και στην εκπομπή «Στα σημεία των καιρών» με τη Βίκυ Μιχέλη.

Από τη στιγμή που υπάρχουν αυστηροί περιορισμοί σε όλους τους χώρους συνάθροισης, απόλυτα λογικό είναι να προστατευθεί η ζωή και η υγεία τόσο των αθλητών όσο και των θεατών, μέχρι να απαλλαγούμε από τη μάστιγα της πανδημίας, όποτε αυτό συμβεί, επεσήμανε ο πρόεδρος της ΕΔ του ΠΕΑΚΙ.

Ενημέρωσε δε ότι ύστερα από την εμφάνιση επιβεβαιωμένου κρούσματος στην αποστολή του Άρη, πριν από το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης που διεξήχθη στα Γιάννενα, ο ποδοσφαιριστής που βρέθηκε θετικός τέθηκε σε απομόνωση και οι αρμόδιοι φορείς είναι σε συνεχή επικοινωνία με τους παράγοντες του Άρη για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των τεστ, στα οποία υπεβλήθησαν οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Τόνισε επίσης ότι αναμένεται άμεσα να γίνει γενική απολύμανση στο στάδιο των Ζωσιμάδων μετά από συνεννόηση που υπήρξε  με τη Διεύθυνση της Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Ηπείρου και τον κ. Μαυρογιώργο.

Όσον αφορά την πρόσφατη αναβάθμιση του χώρου στο κλειστό Κωπηλατήριο που διαθέτει το ΠΕΑΚΙ, στόχος της Επιτροπής Διοίκησης είναι να διδάσκεται και πάλι στο Κωπηλατήριο από τους προπονητές της κωπηλασίας η τεχνική που απαιτείται, προκειμένου οι νεαροί αθλητές να εξοικειωθούν με το άθλημα και τις απαιτήσεις του, όταν π.χ. οι καιρικές συνθήκες δεν επιτρέπουν να αθλούνται στην Παμβώτιδα. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ. Κολόκας, η πολύ καλή συνεργασία που έχει τόσο με τον Υφυπουργό και τον ΓΓ Αθλητισμού όσο και με την Περιφέρεια Ηπείρου σε συνδυασμό με τη στήριξη του Δήμου Ιωαννιτών παρέχουν τη δυνατότητα χρηματοδότησης ανάλογων έργων στις αθλητικές εγκαταστάσεις της περιοχής μας.

Ακούστε το ηχητικό εδώ.

Δείτε Επίσης

Απάντηση Δήμου Ιωαννιτών στην αντιπολίτευση-Την Τρίτη η συνεδρίαση για τον προϋπολογισμό

“Οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης, σε κοινή γραμμή πλεύσης, όπως πράττουν όταν πρόκειται για πολύ σημαντικά ...