Δευτέρα , 17 Ιουνίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Ο Παύλος Γερουλάνος, επισκέφτηκε χθες Τετάρτη την Άρτα και την Πρέβεζα

Ο Παύλος Γερουλάνος, επισκέφτηκε χθες Τετάρτη την Άρτα και την Πρέβεζα

Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Γερουλάνος, επισκέφτηκε χθες Τετάρτη την Άρτα και την Πρέβεζα όπου συναντήθηκε με στελέχη του κόμματος και υποστηρικτές της υποψηφιότητάς του στους δύο νομούς της Ηπείρου.

«Ξεκινάμε από την Ήπειρο το ταξίδι μας σε όλη την Ελλάδα. Έχουμε συγκεκριμένη πολιτική πρόταση για την αναγέννηση της κοινωνίας, της οικονομίας και της παράταξης. Αυτή την πρόταση θέλουμε να την επικοινωνήσουμε σε κάθε γωνιά της χώρας. Έχουμε μπροστά μας έναν μήνα, για να γίνουμε περισσότεροι και να φέρουμε την προοδευτική αναγέννηση που χρειάζεται η Ελλάδα» σημείωσε.

Κατά την επίσκεψή του στις δυο πόλεις της Ηπείρου, μιας από τις λιγότερο αναπτυγμένες περιφέρειες της Ευρωπαϊκής ‘Ένωσης, ο Παύλος Γερουλάνος παρουσίασε σε δυο κεντρικές ομιλίες, την πολιτική του πρόταση για την αναγέννηση της κοινωνίας και της οικονομίας. Επικεντρώθηκε στις ιδιαιτερότητες της περιοχής και ανέπτυξε την πρότασή του «για ένα σχέδιο ριζικής διοικητικής ανασυγκρότησης της χώρας με στόχο τη διεύρυνση της παραγωγικής βάσης»:

«Χρειαζόμαστε μια νέα πολιτική γενιά η οποία να αντιλαμβάνεται ότι την εξουσία θα τη διεκδικήσει για να τη μοιράσει και όχι για να την οικειοποιηθεί. Χρειαζόμαστε ένα νέο παραγωγικό μοντέλο ανάπτυξης, στο πλαίσιο μιας πατριωτικής οικονομίας. Η κυβέρνηση τροφοδοτεί ένα παρωχημένο μοντέλο ανάπτυξης που οδηγεί τον πλούτο της χώρας στα χέρια των λίγων και την οικονομία ξανά στη χρεωκοπία. Για να το αλλάξουμε αυτό πρέπει να διευρύνουμε την παραγωγική βάση, να βάλουμε περισσότερες Ελληνίδες και Έλληνες στο παιχνίδι. Και για να γίνει αυτό, θα πρέπει να πάμε την εξουσία εκεί που υπάρχει λογοδοσία, σε εμάς δηλαδή, στις τοπικές κοινωνίες» τόνισε.

Οι περιοδείες του Παύλου Γερουλάνου θα συνεχιστούν σε όλη τη χώρα με επόμενους σταθμούς τη Στερεά Ελλάδα, την Εύβοια και την Κρήτη.

Δείτε Επίσης

ΠΑΣ – Παναιτωλικός 3-2: Ανάσα με ανατροπή στην ανατροπή

Χρειάστηκε να περάσουν 3,5 μήνες για να επιστρέψει στις νίκες ο ΠΑΣ Γιάννινα. Έπειτα από ...