Πέμπτη , 21 Οκτωβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Ο Σπύρος Σουρέλης στο Δ/Ρ:«Χαμένο το φετινό Πάσχα για τους ξενοδόχους, χαμηλές οι προσδοκίες μας και για φέτος»

Ο Σπύρος Σουρέλης στο Δ/Ρ:«Χαμένο το φετινό Πάσχα για τους ξενοδόχους, χαμηλές οι προσδοκίες μας και για φέτος»

Σε συνέντευξή του στο Δ/Ρ Ιωαννίνων και στην εκπομπή «Στα σημεία των καιρών» με τη Βίκυ Μιχέλη, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων, Σπύρος Σουρέλης, τόνισε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ξενοδόχοι και οι εργαζόμενοι στον τουρισμό, που στη συντριπτική τους πλειοψηφία εξακολουθούν να βρίσκονται σε αναστολή.

Επεσήμανε ότι οι πληροφορίες για το πότε θα ισχύσει η μετακίνηση από νομό σε νομό και από περιφέρεια σε περιφέρεια παραμένουν συγκεχυμένες, κάνοντας ακόμα πιο δύσκολο το χρονοδιάγραμμα προετοιμασίας των ιδιοκτητών ξενοδοχειακών μονάδων και τουριστικούν καταλυμάτων, οι οποίοι -όπως όλα δείχνουν- περιμένουν την 14η Μαΐου ως ημερομηνία «επανεκκίνησης».

Εξέφρασε δε την ελπίδα ότι ο εμβολιασμός του πληθυσμού θα έχει προχωρήσει με ταχείς ρυθμούς ως το καλοκαίρι και εκτίμησε ότι φέτος δεν θα υπάρξουν κλειστά ξενοδοχεία όπως κατ’ επιλογήν είχε συμβεί πέρυσι. Όσον αφορά τον τουρισμό από το εξωτερικό σημείωσε ότι πολλά θα εξαρτηθούν από την επιδημιολογική κατάσταση στις γειτονικές χώρες και τη διαχείριση των ροών στα συνοριακά φυλάκια.

Ακούστε το ηχητικό εδώ.

Δείτε Επίσης

Ο.Βλαχονικολός-Όταν σωπαίνουμε μεγαλώνει στα Πανεπιστήμια το τέρας του αυταρχισμού

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—- Τις στιγμές της επίθεσης εναντίον του εντός του Πανεπιστημίου,τις απόψεις του για αρνητικά ...