Σάββατο , 3 Φεβρουαρίου 2024
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Ομάδα της Γουινέας ντύθηκε με φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα!

Ομάδα της Γουινέας ντύθηκε με φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα!

Σε μία πραγματικά σπουδαία πράξη αλληλεγγύης προχώρησε ο ερασιτέχνης ΠΑΣ Γιάννινα, που δώρισε αθλητικό υλικό στην ομάδα της FC Kamsar της Γουινέας! Σε συνεργασία με την πρόεδρο της μη κυβερνητικής οργάνωσης «Παιδιά του Κόσμου», κα Ελισάβετ Φατέ και τον σύζυγό της, Mohamed Camara, αντιπρόεδρο, συγκέντρωσαν αθλητικό υλικό του Π.Α.Σ. Γιάννινα για τα παιδιά της Αφρικανικής χώρας!

Η προσφορά έγινε δεκτή με ενθουσιασμό κι έτσι η ομάδα θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα με το σήμα και τα χρώματα του ΠΑΣ Γιάννινα, κάτι που ασφαλώς συγκινεί και κάνει τους απανταχού Ηπειρώτες να αισθάνονται υπερήφανοι για την αλληλεγγύη και την αγάπη προς τον συνάνθρωπο και το ίδιο το ποδόσφαιρο!

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν ασφαλώς και στον πρόεδρο του ερασιτέχνη, Γιώργο Οικονόμου, που έκανε τα πάντα για να στεφθεί από επιτυχία αυτή η πολύ όμορφη προσπάθεια και μακάρι κάποια στιγμή στο μέλλον η Γουινέα να καταφέρει να στείλει στην επαγγελματική ομάδα της πόλης μας έναν ακόμα παίκτη της, μετά τον Άχμαντ Μορέιρα, ο οποίος κατάγεται από τη Γουινέα και έχει αγωνιστεί και στην Εθνική της ομάδα.

Η σχετική ανακοίνωση του ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρει σχετικά:

Ο Ερασιτέχνης Π.Α.Σ. Γιάννινα για μια ακόμη φορά δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο για τα παιδιά της ΓΟΥΙΝΕΑ ΚΟΝΑΚΡΥ και συγκεκριμένα της πόλης Καμσάρ και την ποδοσφαιρική εκπρόσωπό της FC Kamsar.

Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ σε συνεργασία με τη γνωστή Γιαννιώτισσα κυρία Ελισάβετ Φατέ, η οποία είναι πρόεδρος της μη κυβερνητικής οργάνωσης «Παιδιά του Κόσμου» και έχει έδρα τα Γιάννινα και το σύζυγο της, Mohamed Camara, αντιπρόεδρο, συγκέντρωσαν αθλητικό υλικό του Π.Α.Σ. Γιάννινα για τα παιδιά της Αφρικανικής χώρας.

Η προσφορά έγινε με ενθουσιασμό δεκτή από μικρούς και μεγάλους παράλληλα με τις ευχαριστίες τους στο σωματείο μας.

#tapaidiatoukosmou Guinée Conakry Elissavet Fates #pas #pasgiannina #pasgianninafc#pasgianninafamily #pasgiannina1966 #ioannina #ιωάννινα #apirotan #απειρωταν#equalgame #respect #vikos #vikoswater #μετονταύρο #metontayrostifanela#μετονταύροστηφανέλα

Δείτε Επίσης

Συνάντηση δημάρχου Ιωαννίνων με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης

Τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Βαγγέλη Λιόλιο, υποδέχτηκε σήμερα στο γραφείο του ο δήμαρχος ...