Παρασκευή , 20 Μαΐου 2022
Αρχική / Επικαιρότητα / ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ- Ημερίδα για τη Στρατηγική Συνεργασία Ηνωμένου Βασιλείου-Ελλάδας

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ- Ημερίδα για τη Στρατηγική Συνεργασία Ηνωμένου Βασιλείου-Ελλάδας

Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων συμμετέχει στην Ημερίδα που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Στρατηγική Συνεργασία Ηνωμένου Βασιλείου-Ελλάδας στην Εκπαίδευση» και υλοποιείται από το British Council, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και τη Βρετανική Πρεσβεία στην Αθήνα.

Με κύριο στόχο την ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των Πανεπιστημίων του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ελλάδας, η Ημερίδα αποσκοπεί να καταγράψει και να προβάλλει τις στρατηγικές διεθνοποίησης, όπως τις εφαρμόζουν τα ελληνικά Πανεπιστήμια.

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και Προεδρεύων της Συνόδου των Πρυτάνεων των ελληνικών Πανεπιστημίων, Καθηγητής Τριαντάφυλλος Αλμπάνης πρόκειται να παρουσιάσει τις κύριες δράσεις της στρατηγικής διεθνοποίησης του Ιδρύματος και να αναφερθεί σε παραδείγματα καλής πρακτικής.

Το συνέδριο θα χαιρετίσουν ο Πρέσβης του Ηνωμένου Βασιλείου, ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, ο Γενικός Γραμματέας Ανώτατης Εκπαίδευσης και η Διευθύντρια του British Council.

Δείτε Επίσης

Μ. Τσάκας: Από τη Δυτική Ελλάδα ξεκινάει, για πρώτη φορά στη χώρα, η τροφοδοσία πόλεων με τη σύγχρονη τεχνολογία του LNG

Την έναρξη των μεγάλων έργων υποδομών διανομής φυσικού αερίου στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας κήρυξαν ο Διευθύνων Σύμβουλος ...