Παρασκευή , 22 Οκτωβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ / Παρέμβαση του Δημοτικού Συμβούλου της παράταξης «Ιωάννινα 2023» κ. Βασίλη Κοσμά

Παρέμβαση του Δημοτικού Συμβούλου της παράταξης «Ιωάννινα 2023» κ. Βασίλη Κοσμά

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων της 30ής Σεπτεμβρίου ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης «Ιωάννινα 2023» κ. Βασίλης Κοσμάς σε παρέμβασή του ανέφερε τα εξής:

  1. Σχετικά με την κατασκευή κέντρου πολιτικής προστασίας. Στις 18.09.2020, εγκρίθηκε η κατασκευή 13 κέντρων πολιτικής προστασίας ως έργο ΣΔΙΤ, ένα εκ των οποίων προβλέπεται να κατασκευαστεί και να λειτουργήσει στο Δήμο μας. Κρίνουμε σκόπιμο να εξεταστεί κατά προτεραιότητα η δυνατότητα στέγασης και λειτουργίας του κέντρου αυτού στη θέση του παλαιού πανεπιστημίου επί της οδού Δομπόλη, μετά την εκ βάθρων ανακατασκευή του και με κατοχύρωση των υφιστάμενων στοιχείων δόμησης, στα πλαίσια του προαναφερόμενου έργου και καλούμε τη δημοτική αρχή να αναλάβει τις σχετικές πρωτοβουλίες.
  2. Σχετικά με το έργο της ΔΕΥΑΙ με τίτλο: Προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία συστήματος για τον έλεγχο των διαρροών δικτύου ύδρευσης Δ.Ε.Υ.Α. Ιωαννίνων. Καταθέσαμε τις απόψεις και συγκεκριμένα ερωτήματα στη συνεδρίαση της  26ης 08.2020 (πριν από ένα μήνα). Δεν λάβαμε καμία απάντηση, ούτε αντιληφθήκαμε κάποια πρωτοβουλία για την προώθηση της υλοποίησης του έργου. Επειδή, η καθυστέρηση ξεφεύγει από τα όρια της ευγενικής υπενθύμισης της εκκρεμότητας και μετατρέπεται σε έντονο προβληματισμό για την εξέλιξη του έργου, σήμερα καταθέτουμε ευθέως ερώτημα στον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΙ και ζητούμε άμεση και ειλικρινή απάντηση, χωρίς υπεκφυγές και επιτήδευση:

Θα προχωρήσετε στην υλοποίηση του έργου, όπως είναι ενταγμένο στο ΕΣΠΑ, ΝΑΙ ή ΌΧΙ;

Δείτε Επίσης

Ο.Βλαχονικολός-Όταν σωπαίνουμε μεγαλώνει στα Πανεπιστήμια το τέρας του αυταρχισμού

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—- Τις στιγμές της επίθεσης εναντίον του εντός του Πανεπιστημίου,τις απόψεις του για αρνητικά ...