Παρασκευή , 2 Φεβρουαρίου 2024
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / ΠΑΣ Γιάννινα: Μεγάλος ο κίνδυνος μετά την ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής από την ΕΕΑ

ΠΑΣ Γιάννινα: Μεγάλος ο κίνδυνος μετά την ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής από την ΕΕΑ

Σε μεγάλο κίνδυνο βρίσκεται ο ΠΑΣ Γιάννινα – για ακόμα μία φορά – μετά την εξέλιξη που αφορά στην απόφαση της ΕΕΑ να πάρει πίσω το πιστοποιητικό της συμμετοχής του αλλά και να διαβιβάσει την υπόθεσή του για ποινές σε Λίγκα, ΕΠΟ και τον αρμόδιο εισαγγελέα. Η ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής του ΠΑΣ Γιάννινα έγινε για την πράξη της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης και υπεύθυνης δήλωσης σχετικά με μη τήρηση διακανονισμού οφειλής.

Βάσει των όσων κλήθηκε σε ακρόαση ο ΠΑΣ και των παραβάσεων που του αποδίδονται η ομάδα κινδυνεύει με αφαίρεση 5-10 βαθμών, χωρίς πάντως η εισήγηση της ΕΕΑ να είναι δεσμευτική. Πρόκειται για την υπόθεση του Φώτη Γεωργίου, με τον ποδοσφαιριστή όμως να έχει παραιτηθεί από τις αξιώσεις του ενώπιον της ΕΕΑ από τις 23 Σεπτεμβρίου. Από την πλευρά του ΠΑΣ Γιάννινα δεν υπάρχει καμία ανησυχία για το θέμα με την πληροφόρηση που προκύπτει είναι ότι πληρώνεται κανονικά ο παίκτης. Στον ΠΑΣ απορούν μάλιστα για το timing για την επιλογή της ανακοίνωσης αυτής.

Η ενημέρωση της ΕΕΑ
Κλήση σε ακρόαση ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και ΓΕΩΡΓΙΟ ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΗ, για παράβαση του άρθρου 77Α παρ.παρ.3, 4 εδ.α΄ περ.αε΄, 6 και 7 Ν.2725/1999, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 4 Ν.4809/2021.

ΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΕΛΕΣΕ.

ΑΝΑΚΑΛΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ.

ΔΙΑΒΙΒΑΖΕΙ ΕΠΟ ΚΑΙ SUPER LEAGUE 1.

ΔΙΑΒΙΒΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΥΦΑΡΠΑΓΗΣ ΨΕΥΔΟΥΣ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ.

 

Δείτε Επίσης

Συνάντηση δημάρχου Ιωαννίνων με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης

Τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Βαγγέλη Λιόλιο, υποδέχτηκε σήμερα στο γραφείο του ο δήμαρχος ...