Σάββατο , 13 Αυγούστου 2022
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021, 21:00 Ηλίας Λιούγκος «Μετά τη βροχή…»

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021, 21:00 Ηλίας Λιούγκος «Μετά τη βροχή…»

Την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 21:00, στην αυλή του Πολιτιστικού Πολυχώρου «Δ. Χατζής», θα πραγματοποιηθεί η συναυλία του Ηλία Λιούγκου με τίτλο «Μετά τη βροχή….», η οποία ήταν ενταγμένη στο Μουσικό Φεστιβάλ του Ιουλίου αλλά δεν πραγματοποιήθηκε λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Μαζί με τον Ηλία Λιούγκο,  στο πιάνο και το τραγούδι η Δέσποινα Στεφανίδου.

Ο τραγουδοποιός και τραγουδιστής Ηλίας Λιούγκος μας ξεναγεί με ένα μοναδικό τρόπο στο δικό του ελληνικό μουσικό τοπίο. Τα τραγούδια του Ηλία Λιούγκου, του Μάνου Χατζιδάκι, του Νίκου Ξυδάκη, του Ορφέα Περίδη, του Μίκη Θεοδωράκη, κ.ά. συναντούν τις μελωδίες και τα αγαπημένα τραγούδια του Βασίλη Τσιτσάνη, του Μάρκου Βαμβακάρη αλλά και των ηπειρώτικων ρυθμών συνθέτοντας ένα πρόγραμμα βάλσαμο στις αισθήσεις και στο βαθύ αίσθημα του κοινού.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
http://www.pkdi.gr/ – e-mail: [email protected] – facebook: Πνευματικό Κέντρο Ιωαννίνων

Δείτε Επίσης

Ιλχάν Σαμπρή Αχμέτ(Βουλευτής Ροδόπης ΠΑΣΟΚ)-Δεν επιτρέπω να αμφισβητήσει ο κύριος Αθανασίου τον πατριωτισμό μας.Δίνουμε μεγάλο αγώνα για την ενότητα της Θράκης.Έχω καταγγείλει τον ρόλο του Τουρκικού Προξενείου.

  Από!Γιώργος Γκόντζος([email protected])—- “Έχω και μια προσωπική εκτίμηση στον ίδιο…Ξαφνιάστηκα όταν είδα την τοποθέτησή του ...