Παρασκευή , 19 Αυγούστου 2022
Αρχική / ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ / Πλύσιμο κι απολύμανση σε δρόμους και πεζοδρόμους των Ιωαννίνων

Πλύσιμο κι απολύμανση σε δρόμους και πεζοδρόμους των Ιωαννίνων

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση του Δήμου Ιωαννιτών για το πλύσιμο και την απολύμανση δρόμων και κοινόχρηστων χώρων στην πόλη.

Τα συνεργεία του τομέα καθαριότητας σε καθημερινή βάση και κατά τις νυχτερινές ώρες προχωρούν στην απολύμανση και το πλύσιμο δρόμων, πεζοδρόμων και πεζοδρομίων.

Ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Βαγγέλης Πήχας σε δηλώσεις του τόνισε ότι η συγκεκριμένη παρέμβαση θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες.

«Το διάστημα που διανύουμε είναι πολύ δύσκολο. Από την μία έχουμε την έξαρση της πανδημίας. Από την άλλη έχει περάσει ένα μεγάλο διάστημα ανομβρίας. Θεωρήσαμε λοιπόν, όπως και την περασμένη άνοιξη, να προχωρήσουμε σε μία μεγάλη παρέμβαση για το πλύσιμο αλλά και την απολύμανση σε δρόμους, πεζοδρόμια και σε όλους τους πεζόδρομους της πόλης», τόνισε ο κ. Πήχας.

Οι εργασίες εκτελούνται τις νυχτερινές ώρες και η ελάχιστη κίνηση πεζών και οχημάτων διευκολύνει σημαντικά τα συνεργεία του δήμου.

Ο κ. Πήχας για μία ακόμη φορά ευχαρίστησε τους εργαζόμενους του τομέα καθαριότητας που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και σ’ αυτή την προσπάθεια.

Δείτε Επίσης

ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ-Από την αρχή του έτους στειρώθηκαν 386 αδέσποτα

Ο Δήμος Ιωαννιτών με την αρμόδια υπηρεσία του και την ενεργό συμμετοχή των φιλοζωικών σωματείων ...