Πέμπτη , 2 Ιουλίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Προσέφυγε στο Διαιτητικό της ΕΠΟ ο Λεβαδειακός – Ζητά ακύρωση της διακοπής

Προσέφυγε στο Διαιτητικό της ΕΠΟ ο Λεβαδειακός – Ζητά ακύρωση της διακοπής

Από: Άγγελος Μπάρκας–

Στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ προσέφυγε ο Λεβαδειακός, κατά της απόφασης της Super League 2 να διακόψει οριστικά το πρωτάθλημα της δεύτερης μεγαλύτερης επαγγελματικής κατηγορίας. 
Η ομάδα της Βοιωτίας επικαλείται παραβίαση του νόμου Αυγενάκη στην τροποποίηση της προκήρυξης του πρωταθλήματος, επειδή στη σχετική ψηφοφορία δεν παρέστη το 3/4 των μελών του Δ.Σ. της Ένωσης, όπως απαιτεί ο νόμος με σύνολο 17. 

Ουσιαστικά τονίζει ότι θα έπρεπε η πλειοψηφία να αφορά τα 3/4 των μελών της Ένωσης και όχι τα 3/4 των παρόντων και έτσι ζητά την ακύρωση της απόφασης διακοπής – επικύρωσης της βαθμολογίας.  Υπενθυμίζεται ότι η τροποποίηση της προκήρυξης είχε ψηφιστεί από 11 μέλη.

Ως εκ τούτου, ο Λεβαδειακός ζητεί ακύρωση της απόφασης και επανέναρξη της διοργάνωσης στις 29 Ιουνίου.

Τέλος, οι Βοιωτοί με την επικύρωση της βαθμολογίας κατέλαβαν την 4η θέση και οι ελπίδες για να ανέβουν στη μεγάλη κατηγορία είναι λιγοστές, αφού στην ισοβαθμία με τα Χανιά, οι Κρητικοί υπερτερούν.

Δείτε Επίσης

Σ.Βούλτεψη-Το παρακράτος λειτουργεί εκτός των θεσμών αλλά κινείται εντός των θεσμών.Παρά του κράτους του ΣΥΡΙΖΑ ,λειτουργούσαν όλοι αυτοί οι μηχανισμοί.

Από: Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)– “Ξέρουμε πάρα πολύ καλά τι θα πει παρακράτος.Διότι το παρακράτος είναι το ...