Παρασκευή , 17 Ιουνίου 2022
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Η προσφορά των δημοτών της Άρτας έφθασε στους σεισμοπαθείς της Ελασσόνας

Η προσφορά των δημοτών της Άρτας έφθασε στους σεισμοπαθείς της Ελασσόνας

Το πρωί της Κυριακής, 14 Μαρτίου, έφθασε στην Ελασσόνα κλιμάκιο του Δήμου Αρταίων, που μετέφερε τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη πρώτης ανάγκης και κλινοσκεπάσματα, τα οποία συγκεντρώθηκαν με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής. Άμεση ήταν η ανταπόκριση των δημοτών, των φορέων, των συλλόγων και των επιχειρήσεων της περιοχής της Άρτας στο κάλεσμα για στήριξη των συνανθρώπων μας, που επλήγησαν από τους σεισμούς.

Στην Ελασσόνα μετέβη ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Γιώργος Πανέτας, ο οποίος μαζί με τον Αντιδήμαρχο Κοινωνίας Μέριμνας, Χριστόφορο Σιαφάκα, είχαν τον συντονισμό της δράσης. Ο κ. Πανέτας συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ελασσόνας, κ. Νίκο Γάτσα, στον οποίο και παρέδωσε το υλικό που συγκεντρώθηκε.

Για τέσσερεις ημέρες οι δημότες μετέφεραν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αρταίων, είδη που είναι άμεσα απαραίτητα και απόλυτα χρήσιμα στους κατοίκους των πληγέντων περιοχών.

«Μεγάλη ανταπόκριση των δημοτών στο κάλεσμά μας και τους ευχαριστούμε όλους θερμά για ακόμη μία φορά, που έδειξαν πραγματικά την αλληλεγγύη τους. Οι φορείς της Άρτας για ακόμη μια φορά δίπλα μας στον αγώνα  μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους συνεργάτες μου, στους ανθρώπους του Δήμου μας και στους εθελοντές μας για τον συντονισμό της προσπάθειας. Μπράβο σε όλους σας, που δείχνετε τον δρόμο της αλληλεγγύης», τόνισε ο Δήμαρχος Αρταίων, Χρήστος Τσιρογιάννης.

Δείτε Επίσης

Τρεις ενημερωτικές ημερίδες για την κυβερνοασφάλεια

Τρεις ενημερωτικές ημερίδες συνδιοργανώνουν ο Δήμος Ιωαννιτών και το Ινστιτούτο για την Κυβερνοασφάλεια ενώ τις ...