Πέμπτη , 1 Φεβρουαρίου 2024
Επικαιρότητα
Αρχική / ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ / Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Δημάρχου Ζίτσας Μιχάλη Πλιάκου

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Δημάρχου Ζίτσας Μιχάλη Πλιάκου

Στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος αναφέρει:

«Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,

Αναμφισβήτητα το 2020 μας αποχαιρετά αφήνοντας πίσω του, δυστυχώς, πικρή γεύση, δημιουργώντας όμως και περισσότερες προσδοκίες για το 2021 που έρχεται. Η νέα χρονιά, προσδοκούμε όλοι να είναι μια χρονιά επιστροφής στην κανονικότητα, περισσότερο δημιουργική, με τις ανθρώπινες αξίες να έχουν πρωταρχικό ρόλο στη ζωή μας.

Η χρονιά που φτάνει στο τέλος της ήταν πρωτόγνωρη για όλους μας, γεμάτη ανατροπές και ραγδαίες εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα. Η υγειονομική κρίση που μαστίζει ολόκληρη την ανθρωπότητα και τη χώρα μας και που εξελίσσεται σε οικονομική κρίση για μεγάλη μερίδα πολιτών, μας επηρεάζει όλους, σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο. 

 Στο Δήμο Ζίτσας, παρά τα προβλήματα που όλοι μας βιώνουμε και παρά τις καθημερινές δυσκολίες, αγωνιζόμαστε  αταλάντευτα με όλες μας τις δυνάμεις να στεκόμαστε στο ύψος των περιστάσεων, πλάι στον πολίτη και ειδικότερα δίπλα στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

 Με αυτή την αρχή  και την αισιοδοξία που μας δίνει το εμβόλιο κατά του  κορωνοϊού  θα πορευτούμε και το νέο έτος με αλληλεγγύη, αγάπη και προσφορά προς τους συνανθρώπους μας.

Στόχος και ευχή μου για τη νέα χρονιά, είναι να καταφέρουμε όλοι μαζί, να αντιστρέψουμε καθετί αρνητικό και να ενισχύσουμε την προοπτική και την ελπίδα μας για ένα καλύτερο αύριο. Η κατάκτηση στόχων, απαιτεί συνένωση δυνάμεων, συγκροτημένο σχέδιο, όραμα και σκληρή προσπάθεια.

Με αυτές τις σκέψεις, με πίστη και ελπίδα, εύχομαι από καρδιάς Χρόνια πολλά, Καλή χρονιά, Υγεία, Ευημερία κάθε Οικογενειακή και προσωπική ευτυχία, στους απανταχού Ηπειρώτες».    

Δείτε Επίσης

ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΝΕΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

«Αφήνοντας πίσω μας το 2020, μια χρονιά που σημάδεψε την ανθρωπότητα εξαιτίας της πανδημίας του ...