Τετάρτη , 25 Μαΐου 2022
Αρχική / Επικαιρότητα / Ψηφιοποίηση των πληροφοριών του νομού Ιωαννίνων ως τουριστικού προορισμού

Ψηφιοποίηση των πληροφοριών του νομού Ιωαννίνων ως τουριστικού προορισμού

Στην ψηφιοποίηση των πληροφοριών του νομού Ιωαννίνων ως τουριστικού προορισμού προχώρησε η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων, δημιουργώντας ένα ξεχωριστό USB memory stick.

Η Ένωση Ξενοδόχων, αναγνωρίζοντας την ανάγκη για πιο σύγχρονες και οικολογικές λύσεις, σε σχέση με την παραδοσιακή εκτύπωση φυλλαδίων, ψηφιοποίησε τις σημαντικότερες τουριστικές πληροφορίες του νομού και τις μετέφερε σε ειδικά USB stick με το λογότυπό της.

Αυτά, θα διατεθούν κατά την διάρκεια των επαγγελματικών τους συναντήσεων με tour operators, αεροπορικές εταιρείες και δημοσιογράφους, σε επαφές με υπουργεία, πρεσβείες και προξενεία καθώς και σε εκθέσεις και συνέδρια.

Στο ίδιο πλαίσιο αυτό, η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων έχει προχωρήσει σε μια σειρά από βήματα προς την ψηφιακή εποχή δημιουργώντας μια νέα, σύγχρονη ιστοσελίδα αλλά και αναπτύσσοντας και προωθώντας τις πρωτοβουλίες της από τα προφίλ της στα μέσα κοινωνικής δικτύωση και αποστέλλοντας newsletters με πληροφοριακό υλικό σε ενδιαφερόμενα τουριστικά γραφεία της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Τέλος, αξιοποιεί στο μέγιστο βαθμό τις ψηφιακές πλατφόρμες επικοινωνίας (Ζoom, Skype, Viper κ.αλ.) για τις εξ αποστάσεως επαγγελματικές της συναντήσεις.

 

ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Δείτε Επίσης

Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών: Πολύ μικρός ο κίνδυνος από την ευλογιά των πιθήκων – Δεν υπάρχει ένδειξη μαζικού εμβολιασμού

Ενδειξη μαζικού εμβολιασμού για την προστασία από την ευλογιά των πιθήκων δεν υπάρχει, λόγω των ...