Κυριακή , 14 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ: Επιστολή προς Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου, για το θέμα των παρεμβάσεων στον Λούρο

ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ: Επιστολή προς Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου, για το θέμα των παρεμβάσεων στον Λούρο

Επιστολή προς την πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου Ηπείρου απέστειλε ο επικεφαλής της παράταξης “Ορίζοντες Ηπείρου”,  Σπύρος Ριζόπουλος, σχετικά με το θέμα του ποταμού Λούρου.Αναλυτικά στην επιστολή αναφέρονται τα εξής¨

Κα. Πρόεδρε,

Όπως γνωρίζουν οι πολίτες για το θέμα του Λούρου έχουμε ως παράταξη προσφύγει στη δικαιοσύνη. Μάλιστα σε συνέντευξη τύπου στις 12/12 παρουσίασα εκ νέου στοιχειά που αποδεικνύουν ότι δεν υπήρξαν μελέτες για τις παρεμβάσεις στο ποτάμι.

Σε αναμονή της κλήσης μου από την εισαγγέλευα ώστε να καταθέσω ως μάρτυρας, θεωρώ την παρουσία μου στη συζήτηση του Περιφερειακού Συμβούλιου στις 15/12 ως περιττή και ανούσια.

Επειδή στους Ορίζοντες Ηπείρου πιστεύουμε στις δημοκρατικές διαδικασίες και τον διάλογο, είναι αυτονόητο ότι αν Περιφερειακοί Σύμβουλοι της παράταξης μας επιθυμούν να συμμετάσχουν, εκφράζοντας τις προσωπικές τους απόψεις, είναι ελεύθεροι να το πράξουν.

Σας εύχομαι να έχετε μια εποικοδομητική συζήτηση.

 

Σπύρος Ριζόπουλος

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...