Παρασκευή , 12 Απριλίου 2024
Αρχική / Ενδιαφέρουσες Ιστορίες / Σ.Σουρέλης (Αντιπρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Ιωαννίνων)-Συγχαρητήρια στην πρωτοβουλία της Υπουργού για την αξιοποίηση του τ. βασιλικού κτήματος του Τατοίου .Όσα χρήματα και αν δαπανηθούν, θα έρθουν πίσω στο πολλαπλάσιο

Σ.Σουρέλης (Αντιπρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Ιωαννίνων)-Συγχαρητήρια στην πρωτοβουλία της Υπουργού για την αξιοποίηση του τ. βασιλικού κτήματος του Τατοίου .Όσα χρήματα και αν δαπανηθούν, θα έρθουν πίσω στο πολλαπλάσιο

 

Από: Γιώργος Γκόντζος([email protected])—  Τα συγχαρητήρια στην Υπουργό Πολιτισμού για το στρατηγικό σχέδιο του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού για την αξιοποίηση του τ. βασιλικού κτήματος του Τατοίου  έδωσε ο Σπύρος Σουρέλης  ,Αντιπρόεδρος  της Ένωσης Ξενοδόχων Ιωαννίνων, σε συνέντευξή του στην εκπομπή “ό,τι πεις εσύ” (Γιώργοε Γκόντζος), στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων.

(Ηχητικό ΕΔΩ)

Υπογράμμισε ότι η συγκεκριμένη πρωτοβουλία της Υπουργού Λίνας Μενδώνη , η οποία έχει την στήριξη της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού  “θα δώσει ζωή στο Βόρειο κομμάτι της Αττικής και όχι μόνο , θα ωφεληθούν επαγγέλματα ,είναι στη σωστή κατεύθυνση  και όσα χρήματα και αν δαπανηθούν θα έρθουν πίσω στο πολλαπλάσιο”.

Ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων , ο οποίος έχει επισκεφτεί μεταξύ άλλων τις Βερσαλίες  ,τα παλάτια του Λουδοβίκου της Βαυαρίας  τόνισε ότι στο  Τατόι , ίσως να μην υπάρχει αυτή η πολυτέλεια που υπάρχει σε άλλα παλάτια αλλά θεώρησε ότι αποτελεί πλεονέκτημα για την  επίσκεψη στο Κτήμα ,πολιτών , ιδιαίτερα από την Βόρεια Ευρώπη , ο συνδυασμός των πολλών κτιρίων , του περιβάλλοντος  , των διάφορων  δράσεων ,της παραγωγής προϊόντων .Όλα αυτά, πρόσθεσε , αποτελούν ένα σύμπλεγμα , μια ολόκληρη πολιτεία και είναι δυνατόν με την κατάλληλη διαχείριση να αποτελέσουν τόπο επίσκεψης , ίσως και πάνω από ένα εκατομμύριο ατόμων ,νούμερο όχι αμελητέο , αν λάβουμε υπ’όψιν  ότι το Μουσείο Ακρόπολης το επισκέπτονται 2,5 εκατομμύρια πολίτες .

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...