Τετάρτη , 30 Αυγούστου 2023
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Σε λειτουργία από σήμερα η Μονάδα Σωματικής Αποτοξίνωσης του Νοσοκομείου Χατζηκώστα

Σε λειτουργία από σήμερα η Μονάδα Σωματικής Αποτοξίνωσης του Νοσοκομείου Χατζηκώστα

Σε λειτουργία από σήμερα 10/5/2022 τίθεται η Μονάδα Σωματικής Αποτοξίνωσης του Γ.Ν.Ι. «Γ.ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ», με την εισαγωγή τεσσάρων (4) ασθενών για αποτοξίνωση από το αλκοόλ.

Έπειτα από δυο χρόνια αναστολής λειτουργίας λόγω της πανδημίας covid 19 η επαναλειτουργία της ΜΣΑ έρχεται να συνεχίσει τη προσπάθεια για νέες δράσεις στον χώρο της υγείας και τη κάλυψη αναγκών αποτοξίνωσης συνανθρώπων μας από το αλκοόλ και τις ναρκωτικές ουσίες.

Η συμβολή της 6 ΥΠΕ, στην έκδοση διοικητικών πράξεων για την επαναλειτουργία της ΜΣΑ με δυναμικότητα δώδεκα (12) κλινών σε συνεργασία με την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Ηπείρου, υπήρξε καθοριστική για την επιτυχή επανέναρξη του προγράμματος.

Επίσης η συμβολή των ιατρών του Ψυχιατρικού τομέα του Νοσοκομείου και  ιατρών των  Κ.Υ. της περιοχής είναι ουσιαστική για την ομαλή λειτουργία της Μονάδας για την επανένταξη των συνανθρώπων μας στη κοινότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες για την λειτουργία του προγράμματος, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται  στο Συμβουλευτικό Σταθμό του Πολυδύναμου Κέντρου στο τηλέφωνο, 26510 76666.

 

    Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

             ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΔΕΡΔΕΜΕΖΗΣ

Δείτε Επίσης

Σοβαρός τραυματισμός 33χρόνου σε τροχαίο

Αυτοκίνητο που οδηγούσε 33 χρόνος, εξετράπη της πορείας του στο δρόμο από Ιωάννινα προς Πέραμα ...