Κυριακή , 30 Ιουνίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Σε λειτουργία το Κέντρο Εγγραφών και Πληροφόρησης του Ioannina Lake Run

Σε λειτουργία το Κέντρο Εγγραφών και Πληροφόρησης του Ioannina Lake Run

Στον αύλειο χώρο του Πολιτιστικού Πολυχώρου «Δ. Χατζής», σε ένα από τα πιο όμορφα και πολυσύχναστα σημεία της παραλίμνιας περιοχής, λειτουργεί το Κέντρο Εγγραφών και Πληροφόρησης του Ioannina Lake Run.

Το Κέντρο Εγγραφών και Πληροφόρησης, που έχει «ντυθεί» στα χρώματα του Ioannina Lake Run, θα λειτουργεί καθημερινά, από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, παρέχοντας τη δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή και αυτοπροσώπως όσοι επιθυμούν να τρέξουν στον μεγάλο αγώνα των 30 χλμ. την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, καθώς και στους αγώνες που πλαισιώνουν το πρόγραμμα το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Σεπτεμβρίου.

Εκτός από τη δυνατότητα εγγραφής στον Γύρο Λίμνης των 30 χλμ., στο δυναμικό βάδισμα των 30 χλμ., στους αγώνες των 10 χλμ. και των 5 χλμ., στο Κέντρο Εγγραφών μπορούν να συμπληρώνουν τη σχετική αίτηση και όσοι θέλουν να πάρουν μέρος στο Family Run, στον Παραλίμνιο δρόμο «Μαμά-Καρότσι», στον Παραλίμνιο δρόμο ΑμεΑ και στον αγώνα μαθητών Δημοτικού Lake Run Kids Race, που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, με δωρεάν συμμετοχή.

Οι δηλώσεις συμμετοχής συνεχίζονται και ηλεκτρονικά στο www.ioanninalakerun.gr.

Δείτε Επίσης

ΠΑΣ – Παναιτωλικός 3-2: Ανάσα με ανατροπή στην ανατροπή

Χρειάστηκε να περάσουν 3,5 μήνες για να επιστρέψει στις νίκες ο ΠΑΣ Γιάννινα. Έπειτα από ...