Κυριακή , 14 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Η Σοφία Μαρκούλα εκπρόσωπος του Δήμου Ιωαννιτών στη «Σχεδία»

Η Σοφία Μαρκούλα εκπρόσωπος του Δήμου Ιωαννιτών στη «Σχεδία»

Η Δημοτική Σύμβουλος της παράταξης «Ενότητας Πολιτών», επίκουρη καθηγήτρια νευρολογίας Σοφία Μαρκούλα είναι η εκπρόσωπος του Δήμου Ιωαννιτών στο Κέντρο Πρόληψης «Σχέδια».

Αναπληρωματικό μέλος ορίστηκε ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Τσίμαρης.

Την πρόταση ψήφισαν οι παρατάξεις της Δημοτικής Αρχής και της «Ενότητας Πολιτών».

Η παράταξη «Ιωάννινα 2023» έδωσε λευκή ψήφο. Λευκή ψήφο έδωσε και η παράταξη «Γιάννενα- Πολίτες για την Ανατροπή».

Η επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Όλυ Τσουμάνη κατέθεσε διαφορετική πρόταση για εκπροσώπηση η οποία δεν έγινε αποδεκτή από την πλειοψηφία πλην της Αριστερής Παρέμβασης.

Η κ. Τσουμάνη πρότεινε ως τακτικό μέλος τον γιατρό Χαράλαμπο Παππά και ως αναπληρωματικό τον πρώην δημοτικό σύμβουλο Δημήτρη Τασιούλα.

«Το θέμα της Σχεδίας συζητήθηκε εκτενώς σε προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Η Δημοτική Αρχή εκτιμά ότι τα πράγματα στη Σχεδία έχουν πάρει μία περίεργη τροπή. Είναι προτιμότερο να είναι εκπρόσωπος του σώματος ώστε να έχουμε και μία άμεση ενημέρωση. Η κ. Μαρκούλα είναι πολύ κοντά στο γνωστικό αντικείμενο. Είναι εξαίρετη επιστήμονας και μπορεί να ανταποκριθεί στα καθήκοντά της» ανέφερε στην τοποθέτησή του ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ.

Η κ. Μαρκούλα ευχαρίστησε το σώμα και δήλωσε ότι γνωρίζει καλά το έργο της Σχεδίας. «Θα προσπαθήσω να δώσω λύσεις στα προβλήματα που υπάρχουν και δεσμεύομαι για συνεχή ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου», ανέφερε μετά την ψηφοφορία.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...