Σάββατο , 18 Μαΐου 2024
Αρχική / εκδηλωσεις / Stand-up comedy στο Πνευματικό Κέντρο Ιωαννίνων με τον Γιώργο Χατζηπαύλου

Stand-up comedy στο Πνευματικό Κέντρο Ιωαννίνων με τον Γιώργο Χατζηπαύλου

Ο Γιώργος Χατζηπαύλου επιστρέφει στα Ιωάννινα με την stand-up comedy παράστασή του «Τάιμινγκ» το Σάββατο 10 Οκτωβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Ιωαννίνων για μία μόνο παράσταση, στις 21.00.

Ο κορυφαίος Έλληνας stand-up κωμικός είναι πάντα ένα βήμα μπροστά. Καινοτόμος, ακούραστος κι ευρηματικός: Εμπνευστής και διοργανωτής του Stand up for U, τουμεγαλύτερουφιλανθρωπικούθεσμούκωμωδίας. Δημιουργός του Comedy Club, της πρώτης stand-up comedy παράστασης ειδικά σχεδιασμένης για παιδιά και τους γονείς τους. Ο πρώτος Έλληνας κωμικός, ο οποίος έκανε τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή περιοδεία που έγινε ποτέ, μοιραία ξέρει πότε είναι το σωστό «Τάιμινγκ» για το καθετί.

Η σωστή στιγμή

Στο «Τάιμινγκ» ο Γιώργος αναζητά, εντοπίζει και καταγράφει όλα τα αστεία και παράλογα που υπάρχουν, τόσο στις μικρές όσο και στις μεγάλες στιγμές της ζωής μας σήμερα. Όλα όσα ζούμε, όσα βλέπουμε και όσα σκεφτόμαστε, λογικά ή παράλογα, σημαντικά ή ασήμαντα σατιρίζονται με καταιγιστικό ρυθμό. Αυτή η παράσταση stand-up κωμωδίας έχει στόχο να αποκαλύψει πώς μπορεί ο καθένας να εντοπίσει τη σημαντικότερη μέρα της ζωής του αλλά κυρίως να συγχρονιστεί μαζί της!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Χώρος: Πνευματικό Κέντρο Ιωαννίνων (Αίθουσα Β. Πυρσινέλλας)

Ημερομηνία: Σάββατο 10 Οκτωβρίου

Ώρα έναρξης: 21.00

Τιμήεισιτηρίου: 12 ευρώ

Προπώληση: 10 ευρώ

Σημεία προπώλησης: Viva.gr & στο βιβλιοπωλείο Πρόκος (Σαλαμάγκα 2)

Δείτε Επίσης

Π.Μπαλοπούλου(“επέκεινα χώρα”)- “Πρόσκληση” για την ταινία ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ στη Βίτσα .Η ιστορία και οι στόχοι του Οργανισμού “επέκεινα χώρα”

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo,gr)—Πρόσκληση για  να παρακολουθήσουν  την ταινία ” Αναπαράσταση”  του Θεόδωρου Αγγελόπουλου στην Βίτσα Ζαγορίου, ...