Τετάρτη , 1 Δεκεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Στην Ιερά Μονή Παναγίας Μολυβδοσκεπάστης,ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού

Στην Ιερά Μονή Παναγίας Μολυβδοσκεπάστης,ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού

Το Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021 ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Λαλούσης Χαράλαμπος πραγματοποίησε επίσκεψη στην Ιερά Μονή Παναγίας Μολυβδοσκεπάστης και στο ακριτικό φυλάκιο Μολυβδοσκεπάστου, συνοδευόμενος από τον Διοικητή του Γ’ Σώματος Στρατού Στρατού Αντιστράτηγο Σπανό Αναστάσιο και τον Διοικητή της 8ης Μ. Ταξιαρχίας Ταξίαρχο Σιόρεντα Χρήστο.

Τον Αρχηγό υποδέχτηκε στο ιστορικό φυλάκιο ο Δήμαρχος Κόνιτσας Νικόλαος Εξάρχου, όπου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν πολλά από τα προβλήματα που απασχολούν την περιοχή μας και σχετίζονται κυρίως με την ασφάλεια της παραμεθορίου, αλλά και με την ανάδειξη του ιστορικού μας πλούτου, που αφορά στο έπος του ’40.

Ο Δήμαρχος εκφράζει θερμές ευχαριστίες στον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού για την επίσκεψη και το ενδιαφέρον του για τον τόπο μας, τονίζοντας παράλληλα την πολύ καλή συνεργασία του Δήμου με την 8η Μ/Π Ταξιαρχία και το 583 Τάγμα Προκαλύψεως.

Την 31η Οκτωβρίου ο Δήμαρχος, εκπροσωπώντας τον Δήμο μας, παρευρέθη στο Μέτσοβο σε εκδήλωση και επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο Ιππικού προς τιμή των πεσόντων της Μεραρχίας Ιππικού κατά το έπος του 1940, μετά από πρόσκληση του Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών Ιππικού – Τεθωρακισμένων.

Δείτε Επίσης

ΓΙΑΝΝΕΝΑ-Στελέχη της Δημοτικής Αρχής, συναντήθηκαν με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη

Θέματα που σχετίζονται με την ενίσχυση και την αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών του Δήμου αποτέλεσαν ...