Τετάρτη , 28 Απριλίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Στήριξη στους σεισμοπαθείς των Δήμων Ελασσόνας, Τυρνάβου και Φαρκαδόνας από τον Δήμο Αρταίων

Στήριξη στους σεισμοπαθείς των Δήμων Ελασσόνας, Τυρνάβου και Φαρκαδόνας από τον Δήμο Αρταίων

Πρωτοβουλία στήριξης και ενίσχυσης των κατοίκων της Ελασσόνας, του Τυρνάβου και της Φαρκαδόνας, οι οποίοι δοκιμάζονται από τον τελευταίο μεγάλο σεισμό, ανέλαβε ο Δήμος Αρταίων, με στόχο την κάλυψη βασικών αναγκών των κατοίκων των περιοχών αυτών σε είδη πρώτης ανάγκης.

Ειδικότερα, συγκεντρώνονται τρόφιμα μακράς διαρκείας, ξηρά τροφή και κλινοσκεπάσματα: κουβέρτες, σεντόνια, μαξιλάρια και παπλώματα.

Για τις προσφορές τους σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, οι πολίτες μπορούν να προσέρχονται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αρταίων, από την Τετάρτη  (10/3) έως και το Σάββατο (13/3), ώρες 8:00 π.μ. έως 15:00 μ.μ., με κωδικό μηνύματος 4 και τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας.

Δήλωση του Δημάρχου Αρταίων, Χρήστου Τσιρογιάννη

«Συνομίλησα με τους συναδέλφους Δημάρχους των πληγέντων περιοχών και τους εξέφρασα τη συμπαράσταση της κοινωνίας της Άρτας στη μεγάλη δοκιμασία που περνούν. Είμαι σίγουρος ότι οι Αρτινοί συμπολίτες μου θα αποδείξουν τη συμπαράστασή τους με πράξεις, προσφέροντας ο καθένας απ’ το υστέρημά του μια μικρή ή μεγαλύτερη βοήθεια. Ευελπιστώ όλοι μας, που πολλές φορές στο παρελθόν έχουμε αποδείξει το περίσσευμα αλληλεγγύης, να το αποδείξουμε για άλλη μια φορά».

Δείτε Επίσης

Rapid test στην Τύρια και στο Ρωμανό από τον Δήμο Δωδώνης

Συνεχίζει τους προληπτικούς ελέγχους για τον κορωνοϊό στο προσωπικό και τους δημότες του ο Δήμος ...