Δευτέρα , 17 Ιουνίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / String Demons-Χρ. Θηβαίος στα Εξάρχεια – Μπραχάμι , Παρασκευή 31 Ιουλίου, ώρα 21:00 , Λίμνη Βηρού – Βουλιάστα

String Demons-Χρ. Θηβαίος στα Εξάρχεια – Μπραχάμι , Παρασκευή 31 Ιουλίου, ώρα 21:00 , Λίμνη Βηρού – Βουλιάστα

Ο Κωνσταντίνος Μπουντούνης μίλησε σήμερα στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων, στην εκπομπή στα “Σημεία των καιρών” με τη Βίκυ Μιχέλη.

Ακούστε το ηχητικό εδώ.

Οι String Demons , Κωνσταντίνος & Λυδία Μπουντούνη , μετά από έναν πολύ πετυχημένο χειμώνα στο Συρανό ντε Μπερζεράκ σε σκηνοθεσία του Ηλία Καρελλά με παραπάνω από 35000 θεατές , ετοιμάζουν τις καλοκαιρινές τους συναυλίες Summer Demons 2020. Στην μέχρι τώρα πορεία τους σαν σχήμα, που ξεκίνησε μόλις το 2014-15, έχουν καταφέρει να σταθούν πανάξια δίπλα στα κορυφαία ξένα σχήματα του είδους με τους ανατρεπτικούς-ψυχαγωγικούς δίσκους και τις sold out παραστάσεις τους και στην Ελλάδα και το εξωτερικό έχοντας αποκτήσει φανατικό κοινό.  Έχουν εμφανιστεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης, στο Ηρώδειο, στο Παλλάς και σε πάρα πολλά θέατρα σκηνές, μουσεία, φεστιβάλ και έχουν πραγματοποιήσει επιτυχημένες περιοδείες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό (Γερμανία, Ιταλία, Βέλγιο, Κύπρος, Νέα Υόρκη). Το 2017 κυκλοφόρησε από τη Minos-Emi Universal το τρίτο τους Album “Rise of Strings” ,το οποίο το 2018-2019 βρέθηκε μέσα στα 15 CD με τις καλύτερες πωλήσεις στην Ελλάδα (IFPI Charts).  O Κωνσταντίνος και η Λυδία Μπουντούνη, το «δαιμονικό» ντουέτο εγχόρδων είναι δύο νέοι μουσικοί που με απίστευτο συγχρονισμό μεταξύ τους, με φαντασία στις διασκευές και συνδέσεις ετερόκλητων μουσικών ειδών και βέβαια με δικές τους συνθέσεις-τραγούδια που χαρακτηρίζονται από την διακριτή τους ταυτότητα και το προσωπικό τους στίγμα, θα μας ταξιδέψουν από το ροκ μέχρι την κλασική και την παραδοσιακή μουσική με ευρηματικότητα , λυρισμό , εκρηκτική ατμόσφαιρα, αλλά και διάδραση με το κοινό.

Εξάρχεια – Μπραχάμι , Παρασκευή 31 Ιουλίου | ώρα 21:00 , Λίμνη Βηρού – Βουλιάστα
  Ο Χρήστος Θηβαίος παρουσιάζει τις καλύτερες στιγμές του, από τους «Συνήθεις Υπόπτους» και τον «Άμλετ της Σελήνης» έως το «Σιδερένιο νησί» και την καινούργια του συνεργασία με τον Χάρη Κατσιμίχα, ο οποίος μετά από 10 ολόκληρα χρόνια απουσίας, μελοποίησε σπουδαίους ποιητές και εμπιστεύτηκε τον Χρήστο Θηβαίο να ερμηνεύσει αυτά τα νέα τραγούδια του, σε ένα άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει σύντομα με τον τίτλο «Από τους κήπους των ψιθύρων».

Το πρόγραμμα του Χρήστου Θηβαίου περιλαμβάνει ένα μουσικό ταξίδι στη γειτονιά του Χάρη Κατσιμίχα στο Μπραχάμι και φυσικά μια μεγάλη στάση στη δική του γειτονιά, τα Εξάρχεια, την πιο εναλλακτική της Αθήνας.

Τη γειτονιά που συνδέθηκε με μερικές από τις πιο σημαντικές μορφές του νεότερου πολιτισμού μας: Νικόλα ΆσιμοΠαύλο Σιδηρόπουλο, ΑρλέταΚατερίνα Γώγου.

Επίσης το κοινό θα ακούσει τραγούδια του όπως το Ημερολόγιο, Ας Χαθείς, Αγάπη, Δεν Είμαι Άλλος, Παλιός Στρατιώτης, Μικρή Πατρίδα, Βροχή μου, Γυναίκα, Ποια Θάλασσα, και τα νέα τραγούδια του Χάρη που θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά ζωντανά.

Συνοδοιπόροι όπως και στις περσινές του εμφανίσεις, οι String Demons, το ντουέτο των αιρετικών εγχόρδων, με δικά τους κομμάτια και διασκευές σε τραγούδια κλασικής, rock, δημοτικής και pop μουσικής. Ο Κωνσταντίνος και η Λυδία Μπουντούνη θα ακολουθήσουν τον Χρήστο Θηβαίο στη διαδρομή του, ηλεκτρίζοντας με τον ήχο τους αυτή την ούτως ή άλλως εκρηκτική διαδρομή.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...