Πέμπτη , 1 Φεβρουαρίου 2024
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Συγκέντρωση της Επιτροπής Αγώνα των πολιτών του Δήμου Σουλίου για τις μονάδες καύσης βιορευστών

Συγκέντρωση της Επιτροπής Αγώνα των πολιτών του Δήμου Σουλίου για τις μονάδες καύσης βιορευστών

Την Κυριακή 4/04 το πρωί έλαβε χώρα στο Καμίνι μεγάλη ανοιχτή συζήτηση – ενημέρωση της Επιτροπής Αγώνα προς τους κατοίκους των κοινοτήτων Καμινίου – Ζερβοχωρίου και Προδρομίου για τις έως τώρα εξελίξεις ως προς το ζήτημα της λειτουργίας των μονάδων καύσης βιορευστών και τις περαιτέρω δράσεις της Επιτροπής.

Οι κάτοικοι έδωσαν δυναμικό «παρών», εκφράστηκαν προβληματισμοί και ανησυχία, αλλά κυρίως η διάθεση και η ανάγκη για την ένταση των κινητοποιήσεων.

Στη συνάντηση αποτυπώθηκε ξεκάθαρα η κατεύθυνση στην οποία πρέπει να κινηθεί η Επιτροπή Αγώνα με την ολόπλευρη συμπόρευση του κόσμου, που δεν είναι άλλη από την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων και την ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή των κατοίκων όλου του Δήμου Σουλίου, όπως τονίζεται στην ακόλουθη ανακοίνωση:

«Συντονισμένοι και απερίσπαστοι στέλνουμε ηχηρό μήνυμα προς πάσα αρμόδια αρχή και υπηρεσία ότι αντιστεκόμαστε και εντείνουμε τον αγώνα μας κατά της λειτουργίας των μονάδων καύσης βιορευστών στις κοινότητές μας, αλλά και σε όλο τον Δήμο μας.

Η συγκέντρωση κατέληξε σε αυθόρμητο συμβολικό κλείσιμο του δρόμου, με πορεία όλων των παρευρισκόμενων.

Ο αγώνας μας συνεχίζεται και κλιμακώνεται με νέες κινητοποιήσεις και τη συμμετοχή εκατοντάδων κατοίκων, που συμπαραστέκονται ενεργά!

Οι επόμενες κινητοποιήσεις της Επιτροπής Αγώνα θα ανακοινωθούν άμεσα!
Μείνετε συντονισμένοι!»

Δείτε Επίσης

Αινιγματική δήλωση του Γ.Τσίμαρη σε σχέση με την στήριξη του στις δημοτικές εκλογές-Τώρα  θα πράξουμε ως ΠΑΣΟΚ.. Προέρχομαι από τα σπλάχνα αυτής  της παράταξης , εξυπακούεται ,αλλά είναι  άλλος ο ρόλος  μου τώρα.

Από: Γιώργος Γκόντζος([email protected])—  “Τώρα  είμαστε  σε  ένα άλλο μετερίζι.Είμαστε  βουλευτές  και   ασχολούμαστε  με την κεντρική ...