Πέμπτη , 31 Αυγούστου 2023
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Συναντήσεις του Σταύρου Καλογιάννη με τους Διοικητές και εκπροσώπους των εργαζομένων, των Νοσοκομείων

Συναντήσεις του Σταύρου Καλογιάννη με τους Διοικητές και εκπροσώπους των εργαζομένων, των Νοσοκομείων

Διαδοχικές συναντήσεις με τις Διοικήσεις και τους εκπροσώπους γιατρών και εργαζομένων των δύο Νοσοκομείων της πόλης είχε ο Σταύρος Καλογιάννης, στο πλαίσιο της επίσκεψης της αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας κας Μίνας Γκάγκα στα Ιωάννινα.

 

Συγκεκριμένα, συναντήθηκαν με τον Διοικητή του Νοσοκομείου “ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ”, κ. Σπ. Δερδεμέζη, τον Διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου κ. Ν. Κατσακιώρη, και εκπροσώπους του ιατρικού, διοικητικού και τεχνικού προσωπικού των δύο Νοσοκομείων, με τους οποίους συζήτησαν όλα τα θέματα που απασχολούν τη λειτουργία των δύο Νοσοκομείων, όπως οι ελλείψεις σε προσωπικό, η επιτακτική ανάγκη προσλήψεων, το μέλλον των εργαζομένων τρίμηνης απασχόλησης, η πιστοποίηση των ιατρών, η ενεργειακή αναβάθμιση των κτιριακών εγκαταστάσεων.

 

Μετά τη συνάντηση, η κα Γκάγκα δήλωσε ότι το Υπ. Υγείας θα προχωρήσει στην πρόσληψη προσωπικού με σκοπό την κάλυψη κενών θέσεων, καθώς και στην ανανέωση των συμβάσεων των εργαζομένων τρίμηνης απασχόλησης. Στο θέμα της πιστοποίησης των γιατρών επεσήμανε πως θα πρέπει να επιταχυνθεί η διαδικασία.

Σε δήλωσή του, μετά τις συναντήσεις στα Νοσοκομεία, ο Σταύρος Καλογιάννης ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω την Υπουργό κα Μ. Γκάγκα και τους Διοικητές των Νοσοκομείων για τη συνεργασία μας, καθώς και το προσωπικό των δύο μονάδων, που ανταποκρίνεται εξαιρετικά στις απαιτήσεις που έχει προκαλέσει η πανδημία του κορονοϊού. Είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι από τα προβλήματα που τέθηκαν προς συζήτηση, τα περισσότερα βρήκαν θετική ανταπόκριση από την κα Υπουργό».

Δείτε Επίσης

Σοβαρός τραυματισμός 33χρόνου σε τροχαίο

Αυτοκίνητο που οδηγούσε 33 χρόνος, εξετράπη της πορείας του στο δρόμο από Ιωάννινα προς Πέραμα ...