Πέμπτη , 1 Φεβρουαρίου 2024
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Συνάντηση Αντιδημάρχου Κοινωνικής και Ψηφιακής Πολιτικής του Δήμου Ηγουμενίτσας, κας Βασιλικής Τσώτου, με τους υπευθύνους των δομών που τελούν σε αναστολή

Συνάντηση Αντιδημάρχου Κοινωνικής και Ψηφιακής Πολιτικής του Δήμου Ηγουμενίτσας, κας Βασιλικής Τσώτου, με τους υπευθύνους των δομών που τελούν σε αναστολή

Πραγματοποιήθηκε προχθές, 9/11/2020, συνάντηση μεταξύ των υπευθύνων των δομών που τελούν σε αναστολή (ΚΑΠΗ, ΚΔΑΠ) και των υπευθύνων των προγραμμάτων «Βοήθεια στο Σπίτι» με τη συντονίστρια δράσεων κοινωνικών δομών κα Αλεξάνδρα Χρήστου, παρουσία και της Αντιδημάρχου Κοινωνικής και Ψηφιακής Πολιτικής, κας Βασιλικής Τσώτου,  για τον τρόπο λειτουργίας του διευρυμένου προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» κατά τη διάρκεια του lockdown.

Το πρόγραμμα θα εξυπηρετήσει και αυτή τη φορά τους κατοίκους που δε μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν για θέματα φαρμακευτικής περίθαλψης, προμήθεια ειδών πρώτης ανάγκης, πληρωμής λογαριασμών, διεκπεραίωση αιτημάτων για πάσης φύσεως δικαιολογητικά που εκδίδονται μέσω ΚΕΠ, καθώς και κάθε άλλη συναφή με ληφθέντα μέτρα εργασία για την αποτροπή διάδοσης του COVID-19.

Ειδική μέριμνα λαμβάνεται για τους οικονομικά αδύναμους ή άπορους καθώς παρέχεται δωρεάν φαρμακευτική περίθαλψη και δωρεάν σίτιση.

Από την παροχή βοήθειας και την εξυπηρέτηση δεν εξαιρούνται τα ήδη επιβεβαιωμένα κρούσματα ή όσοι βρίσκονται σε ειδική αναγκαστική καραντίνα λόγω επαφής με κρούσμα.

Από τους υπαλλήλους λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να προστατευτούν οι ίδιοι αλλά και να μην προκληθεί διασπορά του ιού στην κοινότητα.

Οι δημότες μπορούν να υποβάλλουν τα αιτήματα τους με τους ακόλουθους τρόπους:

  • Με αποστολή e-mail: [email protected]
  • Καλώντας στα τηλέφωνα: 2665 3 61145 & 2665 3 61148 (Δευτέρα – Παρασκευή 08:00 – 15:00)
  • Για επείγουσες περιπτώσεις 6907724367 (Δευτέρα – Παρασκευή 15:00 – 20:00)

Δηλώνοντας τα εξής στοιχεία:

  • Ονοματεπώνυμο
  • Διεύθυνση κατοικίας
  • Τηλέφωνα επικοινωνίας
  • Ηλικία
  • Το λόγο που δε μπορούν να μετακινηθούν

Όπως και τον προηγούμενο Μάρτιο, έτσι και τώρα, οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Ηγουμενίτσας θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή ώστε να εξυπηρετηθούν όλοι οι δημότες.

Μείνετε σπίτι ασφαλείς!
Θα σας φροντίσουμε εμείς!

Δείτε Επίσης

Αινιγματική δήλωση του Γ.Τσίμαρη σε σχέση με την στήριξη του στις δημοτικές εκλογές-Τώρα  θα πράξουμε ως ΠΑΣΟΚ.. Προέρχομαι από τα σπλάχνα αυτής  της παράταξης , εξυπακούεται ,αλλά είναι  άλλος ο ρόλος  μου τώρα.

Από: Γιώργος Γκόντζος([email protected])—  “Τώρα  είμαστε  σε  ένα άλλο μετερίζι.Είμαστε  βουλευτές  και   ασχολούμαστε  με την κεντρική ...