Πέμπτη , 31 Αυγούστου 2023
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Συνάντηση δημοτικής παράταξης Ιωάννινα_2023 με τον πρόεδρο και μέλη της διοίκησης του Υπεραστικού ΚΤΕΛ

Συνάντηση δημοτικής παράταξης Ιωάννινα_2023 με τον πρόεδρο και μέλη της διοίκησης του Υπεραστικού ΚΤΕΛ

Η υλοποίηση έργων που θα αναδιαρθρώσουν τη σύνδεση της πόλης με τους δύο οδικούς άξονες αποτέλεσε τον πυρήνα της συζήτησης μεταξύ αντιπροσωπείας της δημοτικής παράταξης Ιωάννινα_2023 και του προέδρου κύριου Γρηγόρη Γκίκα και των συμβούλων του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων κ.κ. Ν. Μπάφα και Γ. Μπούτικου.

 

Η δημοτική παράταξη Ιωάννινα_2023, εκπροσωπήθηκε από τα μέλη της Σταυρούλα Ζούκη και Σπύρο Γκίζα και οι οποίοι συνόδευαν την Τατιάνα Καλογιάννη.

 

Ιδιαίτερα, έγιναν αναφορές στην καθυστέρηση της εκκίνησης των εργασιών στον άξονα Βογιάννου – Γενημματά και κυρίως στο γεγονός ότι δεν προωθήθηκε η διασύνδεση της πόλης με την Εγνατία οδό στον κόμβο Κουτσελιού. Ακόμη σημαντικά θέματα για την εξέλιξη της πόλης αποτελούν η επέκταση της Κενάν Μεσαρέ και η διασύνδεσή της με τον Περιφερειακό της πόλης, καθώς και η συνέχιση της Λεωφόρου Νιάρχου, ώστε να διασυνδεθεί με τον κόμβο Ιόνιας – Εγνατίας στην περιοχή της Κοσμηράς.

Ο πρόεδρος ενημέρωσε ότι προχωρούν οι διαδικασίες για τη μετεγκατάσταση του αμαξοστασίου του υπεραστικού ΚΤΕΛ σε χώρο που γειτνιάζει με την Εθνική οδό Ιωαννίνων – Άρτας, ώστε να διευκολυνθούν καλύτερα οι επιχειρησιακές λειτουργίες της επιχείρησης.

Η Τατιάνα Καλογιάννη, αναφέρθηκε στην ανάγκη οι επιχειρήσεις των μέσων μαζικής μεταφοράς να παρακολουθούν τις εξελίξεις στον χωροταξικό και πολεοδομικό σχεδιασμό του δήμου, ώστε και λόγο να έχουν στη συνδιαμόρφωση των σχετικών κατευθύνσεων των μελετών, αλλά και να λαμβάνουν πρωτοβουλίες για την έγκαιρη προσαρμογή των επιχειρήσεών τους στις μακροπρόθεσμες προοπτικές  της ανάπτυξης του δήμου.

 

Η επικοινωνία και για τα δύο μέρη ήταν πολύ χρήσιμη και θα επαναληφθεί σύντομα.

Δείτε Επίσης

Ο τερματοφύλακας Γ.Αλευράς ,θυμάται εικόνες από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στα Γιάννενα και άλλες ιστορίες….

  Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])— “Εγώ  ξεκίνησα να πηγαίνω γήπεδο  το 1953….Ήμουν 7 χρόνων και μια μέρα ...